Goodmood.tv tarjoaa netti-tv-palvelut yrityksille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Ohjelmaoppaat televisiovastaanotinta syrjäyttämässä.

Netti-tv kasvaa voluumin osalta kovaa vauhtia ja videoiden tarjoaminen kiinnostaa monia tahoja. Omien netti-tv-palveluiden pystyttäminen on kuitenkin aika arvokasta ja teknisesti jopa kohtuuttoman hankalaa. Goodmood* iskee tähän saumaan ja tarjoaa netti-tv-alustansa halukkaille käyttöön. Kohderyhmänä ovat ainakin alkuvaiheessa ensisijaisesti mediayhtiöt*.

Afterdawnin artikkeli vihjaa osuvasti, että miten kaukana mahtaa olla isojen jättien tarjoamat samankaltaiset palvelut. “Google Video for Webmasters” -konsepti lienee ainakin ideatasolla jo mietitty juttu YouTuben suunnalla. Konsepti on kiinnostava etenkin kun Google AdSense on jo itseasiassa laajentunut myös videomainoksiin.

Muutenkin mediatalojen tuotantoverkostojen ulkopuolella tehty videosisältö on kovassa nosteessa. Nettitelevisiopalvelu Floobs on kerännyt jo useita yhteistyötahoja ja monet bloggaajat ovat aloittaneet aktiivisesti hyödyntämään videomuotoista mediasisältöä*. Ilmiö on saanut mediatalotkin reagoimaan ja esimerkiksi televisiokanava Nelonen kalastelee katsojien tekemiä uutislähetyksiä* lupailemalla rahapalkkioita ja tv-näkyvyyttä.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Goodmood.tv tarjoaa netti-tv-palvelut yrityksille

 1. […] YouTubelta odotellaan vastaavia palveluita vielä lähiaikoina… Live-tv netissä laajemmin ja muutkin ei-mediayhtiövetoiset nettitv-palvelut olivat otsikoissa. Lanseerattiinpa jopa uusi kokonaan netissä toimiva televisiokanava, […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun