Alma Media: Telkku.com Iltalehden kylkeen

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Telkku.com:in julkaisuyhtiö Jadecon Oy* liittyy osaksi Alma Media -konserniin kuuluvaa Iltalehteä.

Iltalehti aloittaa viikoittain ilmestyvän tv-lehden julkaisemisen maaliskuussa. Telkku.com-kauppa tukee Iltalehden strategiaa ja vahvistaa lehden asemaa TV-tiedon markkinoilla.

Telkku.com:issa on viikoittain yli puoli miljoonaa eri kävijää ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli hieman yli miljoona euroa. Iltalehden kustantaja ja vastaava päätoimittaja Kari Kivelä sanoo, että tavoitteena on “vahvistaa Telkku.comin asemaa yhteisöllisenä mediana ja nostaa se Suomen kolmen suurimman verkkoyhteisöpalvelun joukkoon”.

Alma Median tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Yhtin viime vuoden 2007 liikevaihto oli 329 miljoonaa euroa. Yrityskaupan myötä Telkku.com:ia voidaan markkinoida Alma Median muissa verkkopalveluissa.

 • Lehdistötiedote*
 • Iltalehti, 1 319 755 kävijää viikolla 7*
 • Telkku.com, 526 263 kävijää viikolla 7* (Mediatiedot)*

Telkku.com on aikaisemmin ollut kytköksissä Suomi24:een (ITViikko 19.2.2003: Telkku.com kytkeytyy Suomi24:ään*) ja sitä ennen Elisaan, joka myöhemmin toteutti itse vastaavan palvelun osoitteessa Ohjelmat.info*.

YLE.fi uudisti* ohjelmaoppaansa* etusivun ohella joulukuussa. Myös Iltasanomat on uudistanut ohjelmaoppaansa* äskettäin (kiitos PerttuT lisätiedosta).

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

1 kommentti “Alma Media: Telkku.com Iltalehden kylkeen

 1. Myös Ilta-Sanomat uudisti TV-oppaansa aivan äskettäin:
  *linkki poistettu*

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun