Sanoma Magazines panostaa verkkoliiketoimintaan

Perttu Tolvanen

Sanoma Magazines rekrytoi Dagmar Digitalin vetäjän Tuija Wikströmin uuden verkkoliiketoimintaryhmänsä johtajaksi. Aikaisemmin ryhmään on haettu mm. verkkosovellusryhmän vetäjää ja tuottajaa.

Ensimmäiseksi uudistuvia lehtisaitteja ovat artikkelin perusteella:

Magazinesin talliin kuuluukin melkoinen määrä erilaisia brändejä ja näiden verkkoilmentymiä. Hommaa luulisi täten uudella ryhmällä riittävän. Merkittävimpiä saitteja ovat ainakin kävijämäärien perusteella:

Tosin kehitettävääkin lienee kun katsoo esimerkiksi näiden saittien kävijämääriä:

[Kävijämäärien lähteenä TNS Metrix ja viikko 46]

Aiheet: Mediat verkossa, nimitykset ja eroamiset

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Sanoma Magazines keskittää digiosaamistaan « Vierityspalkki.fi says:

    […] Aikaisemminhan on jo ollut tiedossa, että Sanoma Magazines suuntaa vahvasti verkkoon ja nämä ensimmäiset palvelut ovat vasta alkua laajemmassa uudistusten sarjassa. Samalla Sanoma Magazinesilla on tavoitteena siirtyä käyttämään laajamittaisesti mm. LifeRay-portaalialustaa verkkopalveluidensa alustajärjestelmänä. LifeRay-alusta on jo aikaisemmin valittu Sanomien uusien palveluiden yhdeksi alustaratkaisuksi. Suomessa LifeRay:ta tarjoaa jo varsin laaja toimittajajoukko, mm. Logica ja SanomaData. SanomaData on myös hiljattain vahvistanut oman Internet-yksikkönsä teknologiaosastoa ja palveleekin laajasti SanomaWSOY:n eri yksiköitä, myös LifeRayn osalta. […]