Uusisuomi.fi kulissien takaa

Perttu Tolvanen

Uusisuomi.fi -projektista kiinnostuneiden kannattaa vilkaista perjantain A-Zoom Ylen Areenasta. Puolen tunnin ohjelmassa seurataan toimituksen työtä viimeisinä päivinä ennen julkaisua, osallistutaan lehdistötilaisuuteen ja haastatellaan niin toimittajia kuin verkkopalvelun teknisestä puolesta vastannutta kehitysjohtajaa. Toisessa puoliskossa on haastateltavana Voima-lehden kustannuspäällikkö Tuomas Rantanen ja aiheena tässäkin uusisuomi.fi ja miten verkkolehden tulisi erottua perinteisistä medioista.

Aiheet: Yleinen

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.