Eläimellistä menoa yhteisösaiteilla: Petsie.fi

Perttu Tolvanen

Kuopion Microtekniasta ponnistava ii2 Media Oy tiedotti hiljattain Petsie-verkkopalvelunsa saavuttaneen merkittävän virstanpylvään. Palveluun lisättyjen kotieläinten lukumäärä saavutti 10 000 eläimen rajan. Kaiken varalta lehdistötiedotteessa mainittiin jopa kyseisen karvapalleron olleen hamsteri. Onnea vain Sulolle.

Mutta pitää kyllä onnitella palvelun tekijöitäkin. Petsie vaikuttaa erittäin aktiiviselta palvelulta jossa on varsin miellyttävä fiilis. Lemmikeistä kirjoitetut kommentit ovat ihan mukavaa luettavaa. Sitäpaitsi jos puolessa vuodessa palveluun ilmestyy 10 000 käyttäjien lisäämää eläintä, niin aika hyvin varmaan menee. Eipä ihme, että konseptin kansainvälistäminen on suunnitteilla.

Moni ihmettelee teinien intoa laitella kuviaan IRC-galleriaan, mutta Petsien konseptia luultavasti ymmärtää myös vanhempi väki. Palvelun aktiviteetista päätellen tälläkin hetkellä joku varmaan kuvaa videota hamsterinsa uimakoulusta, vain jotta saisi videon lisättyä Petsieen muiden kommentoitavaksi. Jos ei yhteisösaitit vielä kolahda, niin Petsieen kannattaa tutustua.

Aiheet: Yhteisösivustot

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Mia says:

    Heissan! nimenomaa petsie on jopa aikuisille suunnattu ja pienille, mutta ei kuitenkaan alle 13vuotiaille, itse olen kohta vuoden tuota käyttänyt. Epäkohtia siellä on paljon. Mutta eiköhän joka paikassa ole! Huima kasvu tuolla on, joka päivä ainakin yksi ellei 10 liity tuonne.