Eläimellistä menoa yhteisösaiteilla: Petsie.fi

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Sosiaalisen median kausi 2.0 on alkanut - eikä se ole erityisen sosiaalinen.

Kuopion Microtekniasta* ponnistava ii2 Media Oy* tiedotti hiljattain Petsie-verkkopalvelunsa* saavuttaneen merkittävän virstanpylvään. Palveluun lisättyjen kotieläinten lukumäärä saavutti 10 000 eläimen rajan. Kaiken varalta lehdistötiedotteessa mainittiin jopa kyseisen karvapalleron olleen hamsteri. Onnea vain Sulolle.

Mutta pitää kyllä onnitella palvelun tekijöitäkin. Petsie vaikuttaa erittäin aktiiviselta palvelulta jossa on varsin miellyttävä fiilis. Lemmikeistä kirjoitetut kommentit ovat ihan mukavaa luettavaa. Sitäpaitsi jos puolessa vuodessa palveluun ilmestyy 10 000 käyttäjien lisäämää eläintä, niin aika hyvin varmaan menee. Eipä ihme, että konseptin kansainvälistäminen on suunnitteilla.

Moni ihmettelee teinien intoa laitella kuviaan IRC-galleriaan, mutta Petsien konseptia luultavasti ymmärtää myös vanhempi väki. Palvelun aktiviteetista päätellen tälläkin hetkellä joku varmaan kuvaa videota hamsterinsa uimakoulusta, vain jotta saisi videon lisättyä Petsieen muiden kommentoitavaksi. Jos ei yhteisösaitit vielä kolahda, niin Petsieen kannattaa tutustua.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Eläimellistä menoa yhteisösaiteilla: Petsie.fi

 1. Heissan! nimenomaa petsie on jopa aikuisille suunnattu ja pienille, mutta ei kuitenkaan alle 13vuotiaille, itse olen kohta vuoden tuota käyttänyt. Epäkohtia siellä on paljon. Mutta eiköhän joka paikassa ole! Huima kasvu tuolla on, joka päivä ainakin yksi ellei 10 liity tuonne.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun