Rite Ventures sijoittaa Nebulaan

asmunder

Internet-toimialaan keskittyvä sijoitusyhtiö Rite Ventures julkisti tänään hankkineensa 30 %:n omistusosuuden suomalaisesta IT-palveluntarjoajasta Nebula Oy:stä.

“Nebulan pitkä historia, pääomistajien yrittäjähenkisyys sekä poikkeuksellisen korkea asiakastyytyväisyys saivat meidät vakuuttuneeksi sijoituksestamme. Uskomme, että mukaantulomme avaa uusia mahdollisuuksia palveluiden laajentamiseen Suomessa sekä mahdollistaa asiakkaiden palvelemisen entistä monipuolisemmalla tuotevalikoimalla”, kertoo Rite Venturesin toimitusjohtaja Christoffer Häggblom.

Nebula Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 5,7 miljoonaa euroa. Vuoden 2007 budjetoitu liikevaihto nousee yli 9 miljoonaan euroon. Yhtiön Lauttasaaressa sijaitseva palvelukeskus työllistää tällä hetkellä 42 henkeä. Nebulan päätuotteita ovat webhosting- ja konehotellipalvelut sekä yritysten nopeat verkkoyhteydet. Yhtiön tavoitteena on saada oma runkoverkko Suomen 30 suurimpaan kaupunkiin ensi kevääseen mennessä.

Aiheet: Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.