Jippii.fi uudistui

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Jippii.fi on uudistunut. Vuosia sitten, jolloin portaali tunnettiin vielä Saunalahti.fi-nimellä, se oli parhaimmillaan – mittaustavasta riippuen – Suomen suosituin tai toiseksi suosituin verkkosivusto. Sittemmin sivusto on rapistunut niin sisällöltään/rakenteeltaan/ulkoasultaan (henkilökohtainen mielipiteeni) kuin käyttäjämääriltään (TNS Metrix -mittaus) huomattavasti. Tämä tuorein uudistus* tuskin kääntää käyttäjämääriä kasvuun.

Kirjoittaja toimi Jippii.fi:tä edeltäneen Saunalahti.fi-portaalin tuottajana/portaalijohtajana vuosina 1999-2001, mutta nykyisellä Jippii.fi-sivustolla ei ole enää mitään tekemistä noiden vuosien tuotteen kanssa.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

1 kommentti “Jippii.fi uudistui

 1. Jippiin uudistuminen on surullista katseltavaa. Uudistuksessa on onnistuttu tekemään kaikki mahdollinen Jippiin aiemmin suosittujen verkkoyhteisöjen tappamiseksi. Eipä niistä ole paljon jäljellä edellisenkään uudistuksen jälkeen. Jippiin käyttö on mennyt takapakkia jo pidemmän aikaa. Jos uudistuksen tavoitteena on kasvattaa palvelun käyttöä, niin siinä mennään kyllä metsään. Odottaisin että tämän uudistuksen jälkeen Jippiin käyttö sukeltaa entistä alemmas. Suomi24:n kannalta tuo on kyllä ihan positiivinen juttu. Sinne on tainnut siirtyä suurin osa Jippiin verkkoyhteisöjen käyttäjistä.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun