Antti Leino lähtee Satamasta

asmunder

Yksi Sataman* grand old maneista, Antti Leino, kertoo tämänpäiväisessä blogipostauksessaan jättävänsä yhtiön. Leinon uudet haasteet löytyvät jatkossa mainosmaailman puolelta McCann:sta.

(* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.