Tezomalta uusi nettiradio

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Ohjelmaoppaat televisiovastaanotinta syrjäyttämässä.

Tezoma* Solutions on julkaisemaisillaan Zoicen*, “uuden ajan nettiradion”. Interaktiivisen radioaseman slogan on “Kuuntele musiikkia, josta pidät”.

Muuten nettiradiorintamalla on Suomessa verrattain hiljaista*. Muita kotimaisia toimijoita ovat Radio Helsinki sekä Taajuus.fi* – radioportaalin NRJ, Bassoradio, Järviradio ja Hyypiö FM. YLE streamaa puhekanavat YLE Arkin* ja YLE Radio Peilin* sekä erilaisia temaattisia kokonaisuuksia kuten Musiikin mestareita – nettiradio*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

3 kommenttia on “Tezomalta uusi nettiradio”

 1. Kannattaa muistaa myös Radio Ubik

 2. Liekö jossakin ihan kattavaa listaa kaikista indie-nettiradioista?

 3. Aika hyvältä toi Zoice vaikuttaa, ja kyllä tää näyttää jopa profiloituvan. Taitavat elää mainoksilla joten toivotaan parasta. Muusikotkin näyttävät saavan Teoston kautta korvauksensa joten siihen nähden hieno homma noihin muihin verrattuna. Onnea vaan ja menestystä.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun