Tezomalta uusi nettiradio

Tuija Aalto

Tezoma* Solutions on julkaisemaisillaan Zoicen*, “uuden ajan nettiradion”. Interaktiivisen radioaseman slogan on “Kuuntele musiikkia, josta pidät”.
Muuten nettiradiorintamalla on Suomessa verrattain hiljaista. Muita kotimaisia toimijoita ovat Radio Helsinki sekä Taajuus.fi* – radioportaalin NRJ, Bassoradio, Järviradio ja Hyypiö FM. YLE streamaa puhekanavat YLE Arkin* ja YLE Radio Peilin* sekä erilaisia temaattisia kokonaisuuksia kuten Musiikin mestareita – nettiradio*.

Aiheet: Musiikki

Tagit: ,

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa
  1. tuija says:

    Liekö jossakin ihan kattavaa listaa kaikista indie-nettiradioista?

  2. Joonas says:

    Aika hyvältä toi Zoice vaikuttaa, ja kyllä tää näyttää jopa profiloituvan. Taitavat elää mainoksilla joten toivotaan parasta. Muusikotkin näyttävät saavan Teoston kautta korvauksensa joten siihen nähden hieno homma noihin muihin verrattuna. Onnea vaan ja menestystä.