Senior Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Evermade

Paikkakunta: Helsinki, Turku, Etätyö

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 7.4.2024 Haku on päättynyt

Oletko kokenut suunnittelija, joka ymmärtää brändin merkityksen ja hallitsee suunnittelun aina konseptoinnista toteutukseen saakka? Luotko laatua ja jaatko halumme nostaa digitaalisia kokemuksia uudelle tasolle? Tule osaksi tiimiämme!

Etsimme nyt asiakkuustiimiimme aktiivista ja kokenutta suunnittelijaa! Työsi tulee painottumaan erityisesti verkkopalveluiden strategiseen suunnitteluun ja konseptointiin sekä niiden jalkautukseen aina ilmeistä UI/UX-suunnitteluun saakka. Roolissa työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä tiimisi että asiakkaiden kanssa. Tiimimme asiakkuuksiin lukeutuvat esimerkiksi Rovio, Valio, Bluefors ja Finnlines.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on vankkaa kokemusta digitaalisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelusta, vahvaa brändi- ja liiketoimintaymmärrystä sekä kykyä konseptoida ja suunnitella uusia palveluita. Ymmärrät verkkopalvelun laajan merkityksen asiakkaan liiketoiminnalle ja sinulla on kiinnostusta käyttäjälähtöiseen jatkokehitykseen. Uskallat kokeilla ja luoda uutta sekä vaalit laatua yksityiskohtia myöten.

Toivomme, että olet tottunut tekemään tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten sidosryhmien että asiakkaiden kanssa. Olet rohkea ja itsevarma viestijä, etkä arastele hypätä mukaan myyntitilanteisiin esittelemään suunnitelmia tai vetämään workshoppia asiakkaan tarpeiden kartoittamiseksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Roolissa onnistumista mitataan muun muassa projektitiimien, suunnittelutiimin ja asiakkaiden palautteen kautta. Odotamme, että tuot oman panoksesi suunnittelijoiden yhteiseen tekemiseen, ja autat meitä viemään osaamistamme entistä parempaan suuntaan. Toivommekin, että osallistut aktiivisesti tiimihengen rakentamiseen, tuot esiin uusia luovia ideoita ja rohkaiset muita esimerkilläsi samaan. Annat myös palautetta, autat ja mentoroit muita suunnittelijoita tarpeen mukaan ja osallistut tiimisi toimintatapojen kehittämiseen.

Miksi Evermade?

Olemme digitoimisto, joka tunnetaan laadukkaasta jäljestä ja Suomen suurin WordPress-kumppani, joka huolehtii digipalveluiden koko elinkaaresta. Kanssamme pääset rakentamaan ja kehittämään asiakkaan liiketoiminnan kannalta tärkeimpiä digitaalisia kanavia, kuten verkkosivustoja, sovelluksia ja verkkokauppoja. Pääset siis näkemään työsi konkreettiset vaikutukset asiakkaan liiketoimintaan ja loppukäyttäjiin sekä vaalimaan jatkuvia asiakassuhteita.

Meillä olet osa 13-henkistä asiakkuustiimiä, joka koostuu suunnittelijoista, kehittäjistä, projektipäälliköistä sekä asiakkuusjohtajasta. Meille on ensisijaisen tärkeää ylläpitää positiivista ilmapiiriä, jossa työt hoidetaan ammattitaidolla mutta rennolla otteella. Tulet tutustumaan myös muiden tiimien suunnittelijoihin, kehittäjiin ja digimarkkinoinnin ammattilaisiin, jotka kaikki antavat oman panoksensa verkkopalvelun lopputulokseen. Yrityksessämme on yli 65 osaajaa, joiden tietotaito on aina käytettävissäsi.

Meillä saat myös mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä suunnittelijana. Suunnittelutiimin tavoitteena on edistää ja laajentaa yksilöiden osaamista ja tiiminä pyrkiä suuntaamaan katseet tulevaisuuteen ja rakentamaan uudenlaista tekemisen kulttuuria. Halutessasi pääset mukaan osallistumaan mielenkiintoisiin sisäisiin kehitysprojekteihin.

Meillä saat

– Vakituisen kokopäivätyön ja joustoa työajan sekä -paikan suhteen – toivomme silti näkevämme sinua aika ajoin viihtyisällä toimistollamme Helsingissä tai Turussa
– Kannustavan ja avoimen työyhteisön ja tiimin sekä rennon ja lämminhenkisen työilmapiirin, jossa viihdyt varmasti
– Laadukkaan Applen läppärin ja oheistarvikkeet, sekä valitsemasi puhelimen ja vastamelukuulokkeet
– 12 päivää vuodessa oppimiseen ja itsesi kehittämiseen, budjettia kouluttautumiseen ja mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä suunnitteluosaajana
– Hyvät henkilöstöedut, mm. mittavat terveydenhuollon palvelut, lounaskortin, täyden liikunta- ja kulttuuriedun sekä vakuutuksen myös vapaa-ajan tapaturmien varalle
– Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä juuri meille sopivimpia käytäntöjä
– Osallistua yhteisiin tapahtumiin ja hauskanpitoon

Menestyt roolissa, jos sinulla on

– ensiluokkaiset UI/UX-suunnittelutaidot
– vahvaa kokemusta konseptisuunnittelusta ja työpajojen fasilitoinnista, sekä osaamista muuntaa abstraktit briiffit yksityiskohtaisiksi konsepteiksi ja visuaalisesti upeiksi, toimiviksi lopputuotteiksi
– kokemusta visuaalisten ilmeiden suunnittelusta ja päivittämisestä
– käyttäjälähtöisen suunnittelun työkalujen, kuten käyttäjätutkimuksen ja asiakaspolkujen tuntemusta
– erinomaiset Figman käyttötaidot, joita hyödynnät työssäsi
– mainiot yhteistyötaidot – olet tottunut tekemään yhteistyötä ja kommunikoimaan avoimesti sekä – tiimin että asiakkaiden kanssa projektin joka vaiheessa, ideoinnista ja workshoppauksesta aina valmiin lopputuloksen esittelyyn
– rohkeutta ehdottaa uusia ideoita ja toteuttaa niitä käytännössä
– kiinnostusta uusimpia design-trendejä kohtaan, ja halua haastaa tavanomaisia ratkaisuja

Katsomme eduksi, jos sinulla on myös

– kokemusta käyttäjätestaukseen pohjautuvasta kehityksestä tai itse testaamisesta
– kokemusta WordPressin käytöstä ja ymmärrystä sen lainalaisuuksista suunnittelutyön kannalta
– kokemusta sisältöjen suunnittelusta ja ymmärrystä sisältöstrategiasta
– osaamista front end -kehittämisestä

Kuulostaako sinun paikaltasi? Lähetä meille hakemuksesi ja portfoliosi 7.4.2024 mennessä! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuaikana.

Kysymyksiisi paikasta vastaavat asiakkuusjohtaja ja tiimin vetäjä Jenni Soudunsaari (jenni.soudunsaari@evermade.fi) ja rekrytoinnista vastaava Iina Nuottimäki (iina.nuottimaki@evermade.fi).


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun