Nordic JobCentre verkkosivu-uudistus

Tekijä: Sivututka Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Nordic JobCentre on rakennusalan ja teollisuuden henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys. NJC työllistää lähes 300 henkilöä lähinnä Pohjois-Suomen alueella.

Kasvun myötä myös NJC:n verkkonäkyvyys kaipasi kohennusta. Freesatumpaa ilmettä, uusia sisältöjä ja helpompaa sisällönhallintaa. Samalla kuitattaisiin vanhoille verkkosivuille kertynyt tekninen velka.

Njc.fi:n liikenteestä noin 75% on mobiilikäyttäjiä. Lähestyimmekin projektia “mobiili ensin” periaatteella. Suunnittelimme käyttökokemuksen ja käyttöliittymän lähtökohtaisesti mobiilikäyttäjiä ajatellen, suurempien tietokonenäyttöjen käyttäjien tullessa kakkosena prioriteetissa. Lisäksi kiinnitimme erityistä huomioita konversioihin, eli tässä tapauksessa kävijöiden ohjaamista kohti työhakemuksen lähettämistä. Pyrimme huomioimaan kohderyhmää myös astetta rohkeammalla viestinnällä.

Nordic JobCentren liiketoiminnan ytimessä on henkilöstövuokraus, jonka vuoksi työpaikkojen näkyminen verkossa on heille ensisijaisen tärkeää. Tämä mielessä toteutimme integraation NJC:n työpaikkailmoitus-järjestelmään, josta työpaikkailmoitukset haetaan verkkosivuille ajastetusti. Käyttäjä löytää työpaikat nopeammin hakusuodatusten avulla ja NJC:n markkinointi pystyy tätä uutta sisältöä hyödyntämään.

Pääsimme verkkosivujen toteutuksessa valjastamaan koko WordPressin sisällönhallinnan potentiaalin asiakkaan käyttöön. Erilaisia sisältöjä hallitaan omista sisältötyypeistään ja järjestetään jaotteluilla. Sivujen eri elementtejä voidaan käyttää uudelleen ja järjestää lohkoina WordPressin omassa editorissa. Sisältöä haetaan ajastetusti myös ulkoisesta järjestelmästä.

”Parasta projektissa oli toimiva yhteistyö, viestinnän sujuvuus ja Sivututkan selkeä sitoutuminen tekemiseen. Tykkään tosi paljon teidän tyylistä toimia ja hoitaa asioita! Herätitte projektin aikana kipinän päivittää omaa osaamista nettisivujen teossa. Kiitos!”

– Reetta Ängeslevä, Nordic JobCentre Oy

Jätä kommentti