Hätälän verkkosivustot

Tekijä: Avidly
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Hätälän perheyritys on Pohjoisen rehti kalatalo ja Suomen suurin kala-alan yritys, jolla on yksi päämäärä: tehdä maailman herkullisimpia kalatuotteita. Yritys on Avidlyn Pohjois-Suomen suurimpia asiakkaita.

Hätälän verkkosivusto on Suomen mittakaavassa keskisuuri sivusto sadoilla tuhansilla vuotuisilla vierailijoillaan ja suosittu kalareseptisivusto.

Uudistimme aiemmin Koodiviidakon julkaisujärjestelmällä toimineen sivuston WordPress-alustalle. Uudistus oli kokonaisvaltainen ja vastasimme myös kaiken sisällön suunnittelusta ja tuotannosta.

Uudistuksen päätavoitteet olivat mobiilikäytettävyyden parantaminen, mahdollisuus luoda aiempaa monipuolisempia ja visuaalisempia sisältöjä ja luonnollisen hakukonenäkyvyyden parantaminen. Sivusto on varsin mediarikas, joten myös sen nopeuteen panostettiin.

Sivuston pääsisältö koostuu tuotteiden lisäksi kalaresepteistä, joihin toteutimme räätälöidyn ajax-pohjaisen reseptihaun. Tuotteet ja reseptit on ristiinlinkattu keskenään.

Samassa yhteydessä toteutimme myös kansainvälisille markkinoille suunnatun hatalafish.com-sivuston 7 eri kieliversiona sekä Ruotsin markkinoille muuta Eurooppaa kuluttajalähtöisemmäksi muokatun hatalafisk.se-sivuston.

Jätä kommentti