Euformatics

Tekijä: Sivututka Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

DNA-analyysien nopea tulkinta lääkäreiden käyttöön on moderneillekin supertietokoneille haastavaa. Analysoinnin kustannukset laskevat yli 100 kertaa laskentatehon kustannuksia nopeammin. Edessä häämöttää umpikuja: liikaa DNA-dataa, liian vähän laskentatehoa.

DNA-analyysien tulkinnasta on tulossa terveydenhuollon 2020-luvun merkittävimpiä haasteita, johon Euformaticsilla on kotimainen ratkaisu. Saimme tehtäväksi suunnitella ja toteuttaa Euformaticsille verkkosivut räätälöidyllä kauppatoiminnallisuudella höystettynä.

Projektin pääteemaksi muodostui globaalin aseman ja uskottavuuden viestiminen maailmanlaajuiselle kohderyhmälle. Ensivaikutelman luomiseksi toteutimme mm. interaktiivisen 3D-karttapallon, jonka avulla asiakkaiden sijainteja ja tuotteiden käyttökohteita esitellään mielenkiintoisesti.

Euformaticsilla oli tarvetta myös pilvipalvelutuotteen verkkokaupalle. Tuote on moniosainen kokonaisuus, joka asetti erityisiä vaatimuksia myös verkkokauppatoiminnolle. Eri osien yhdisteleminen tulisi vaikuttaa hintaan eri tavoin. Lisäksi joidenkin variaatioiden summana palvelu ei saisi olla tilattavissa suoraan verkosta.

Näihin toiveisiin vastattiin rakentamalla helposti hallittava ja räätälöity tuotteen rakennustoiminto. Kaupan kivijalkana toimii Woocommerce, jonka kautta kaupan perustoiminnot kuten kassa ja maksutapahtumat hoidetaan.

”Parasta Sivututkan kanssa toiminnassa on verkkosivuston lopputuloksen korkea laatu niin toiminnallisesti kuin visuaalisen suunnittelun näkökulmasta.

Yhteistyö Sivututkan kanssa oli mutkatonta ja sujuvaa. Saatiin erinomaiset uudet sivut tukemaan Euformaticsin kasvua.”

– Tommi Kaasalainen, Euformatics

Jätä kommentti