Netox.com

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Miltton

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Netox on vahvasti kasvava IT-yritys, jonka kunnianhimoiset tavoitteet tulevaisuuden suhteen vaativat verkkosivuston täydellistä uudistamista.

Ketterä yhteistyö tuo tulosta

Yhteistyömme Netoxin kanssa alkoi identiteetin päivityksellä ja jatkui siitä verkkosivuston uusimiseen. Käytännössä tämä tarkoitti vanhan sivuston räjäyttämistä kappaleiksi, sillä Netoxin krittinen liiketoimintahaaste – kolmen hyvin erilaisen bisnesalueen ristiinmyynnin kasvattaminen – ei toteutunut sivustolla lainkaan.

Aloitimme sivustouudistuksen työpajoilla, joissa määritimme tarkkaan erilaiset käyttäjäryhmät motiiveineen, sekä Netoxin omat tavoitteet näiden suhteen. Näille luotujen käyttäjäpolkujen kautta kiteytyi konsepti, jonka peruspilarit sanoitettiin kolmeen design driveriin – suuntaviivoihin, jotka ohjasivat koko sivuston suunnittelua.

Yhdessä sovitut perustat

Yhdessä linjatut design driverit auttoivat pitämään fokuksen olennaisessa läpi projektin, sekä asiakkaan että oman tiimimme osalta. Sivuston rakenteet, toiminnallisuudet, sisällöt ja visuaaliset ratkaisut noudattavat kaikki näitä kolmea driveria.

Yksi sivuston olennaisista kohderyhmistä oli potentiaaliset työntekijät – Netoxin kasvun mahdollistajat. Koska Netoxilla on vahva yrityskulttuuri, konseptoimme sivustolle uraosion, jossa kulttuuria tuodaan esiin. Tätä varten haastattelimme eri rooleissa toimivia Netoxlaisia ja rakensimme heidän kertomuksistaan uratarinoita, jotka todentavat työpaikan lupaukset käytännössä.

Elävä verkkosivusto kasvaa liiketoiminnan mukana

Netoxin sivustouudistuksen perusidea on tuoda yrityksen dynaamisuus ja ns. täyden palvelun ratkaisut konkreettisella tavalla käyttäjän saavutettaville. Tämän elävyyden saavuttamiseksi käytimme useita erilaisia sisältötyyppejä, joita tarkkaan harkitun taksonomian kautta admin-käyttäjät voivat helposti hyödyntää päivittäessään sivustoa. Blogit, artikkelit, webinaarit, uratarinat yms. luovat perustan, jolle kaikki tuleva Netoxin markkinointi voidaan rakentaa. Kuten Netox, myös uusi Netox.com kehittyy jatkuvasti.

Very enjoyable project with great experts! Special thanks to project manager who kept everything in order.

Mikko Luhtaniemi, CEO

Erinomainen projektinhallinta, asiakaspalvelu ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen


Sinua voisi kiinnostaa myös

TG-veneet

Tekijä: Miltton

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

TG-veneiden vanha verkkosivusto oli staattinen, pienellä budjetilla tehty ratkaisu, joka oli jäänyt TG:n omistajan, Otto Brandt -konsernin, tavoitteista jälkeen. Sivustosta haluttiin merkittävästi enemmän myynnillisempi ja veneiden arvoa paremmin kommunikoiva, joten tartuimme tuumasta toimeen. Brändi-freesaukseesta verkkoon Aloitimme projektin kevyellä brändipäivityksellä. Workshopatessamme brändin tavoitetilaa määritimme samalla myös monia sivuston suunnitteluun vaikuttavia asioita, aina tonaliteetista ja kuvamaailmasta niihin […] Lue lisää

Newsec – Larun Kehräämö

Tekijä: Avidly

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Historialliselle teollisuusmiljöölle vahva brändi ja modernit nettisivut Lauttasaaressa Kiviaidankadulla sijaitsevalle Larun Kehräämölle luotiin tunnettuuden lisäämiseksi modernit verkkosivut sekä vahva omaleimainen brändi, nimeä myöten. Lähtökohta – Lisää vuokralaisia uniikkeihin toimistotiloihin Lauttasaaressa Kiviaidankadulla sijaitseva toimistotalo omaa pitkän historian entisenä villakehräämönä. Rakennus on yksi Lauttasaaren vanhimmista, sillä toiminta rakennuksessa on alkanut jo 1950-luvulla. Nykyiset mittansa rakennus sai vuonna […] Lue lisää

FC Inter Turku – verkkosivustokokonaisuuden uudistus

Tekijä: G-Works

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Lähtötilanne ja tavoitteet projektille FC Inter, yksi Veikkausliigan perinteikkäimmistä ja menestyneimmistä seuroista, pyysi G-Worksilta apua verkkosivustonsa uudistamiseksi. Heidän tavoitteensa oli päivittää sivusto, joka ei enää vastannut seuran tarpeita eikä strategiaa. Sivuston kehittämiskohteina olivat visuaalisuus, teknologia sekä sisältörakenne ja sisällön esitystapa. Pelistrategia suunnittelutyön pohjaksi Projektin alkaessa oli ensisijaisen tärkeää luoda tarkka pelistrategia. Workshopissa G-Works ja FC […] Lue lisää

Turvaopas.fi

Tekijä: Virnex

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Palvelu taloyhtiöiden turvallisuuden parantamiseen Turvaopas.fi on innovatiivinen verkkopalvelu, joka on suunniteltu erityisesti taloyhtiöiden turvallisuuden parantamiseen. Vilkas muuttoliike ja uudet trendit, kuten Airbnb, on tullut jäädäkseen samalla kun vuokra-asumisen suosio kasvaa. Taloyhtiölle tämä tuo haasteita myös turvallisuuden näkökulmasta. Turvaopas tarjoaa ajantasaisen tiedon kaikille taloyhtiön asukkaille sekä heidän vieraille taloyhtiön turvaohjeista, sekä asukkaan omista velvollisuuksista. Palvelu tarjoaa […] Lue lisää

Näytelmät.fi

Tekijä: Valve

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu, Web-sovellus, mobiilisovellus tai asiointipalvelu

Näytelmät.fi on Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n ylläpitämä sähköinen noin 6000 näytelmän luettelo ja näytelmien lataamis-, tulostamis- ja monistusoikeuspalvelu. Aiemmalla sivustolla ongelmana oli asiakaspalvelua kuormittavat ja käyttäjissä tyytymättömyyttä aiheuttavat usein epäonnistuneet käyttäjäkirjautumiset ja järjestelmän satunnaisesti lähettämät automaattiviestit. Sivuston Drupal-alustalla vanhentunut tekniikka oli myös lisännyt tietoturvariskejä. Lisäksi sivuston visuaalinen ilme kaipasi kehitystä. Yhteistyö käynnistettiin määrittelemällä tekninen […] Lue lisää

Castren & Snellman

Tekijä: Miltton

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto yritysasiakkaille (B2B)

Castren & Snellman on yksi Suomen suurimmista asianajotoimistoista. Yrityksen verkkosivusto oli jäänyt kuitenkin pahasti jälkeen niin käytettävyyden kuin näyttävyyden ja sisältöratkaisujen osalta. Oli siis aika uudistaa koko sivusto. Laajat asiakkuudet keskiöön Castren & Snellman tarjoaa palvelujaan hyvin monelle toimialalle ja monen tyyppisille toimijoille. Useille asiakkaille voi olla meneillä monta eri projektia, joita hoitavat hyvin eri […] Lue lisää

Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

  • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

    Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


    Kaikki artikkelit

  • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

    Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


    Selaa toimistojen julkaisuja

  • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

    Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


    Tilaa uutiskirje

  • 31 kokenutta digitoimistoa

    on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


    Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun