Hotel Mestari

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Primehotels on yksityinen suomalainen yritys, joka omistaa, rakentaa ja operoi premium-hotelleja useissa kohteissa ympäri Suomen. Se on ketju hotelleja, jossa jokainen hotelli on itsenäinen, persoonallinen, laadukas ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan. Hotelleita yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Primehotels investoi vahvasti kasvuun ja yrityksen kasvustrategia kattaa useita uusia ja mielenkiintoisia hotellihankkeita tulevina vuosina.

Hiljattain Primehotels avasi aivan uuden Hotel Mestarin, jolle me lähdimme rakentamaan verkkopalvelua. Projektia aloittaessamme kysyimme itseltämme, kuinka onnistuisimme rakentamaan Suomen parhaan hotellisivuston. Primehotelsin tiimi halusi Hotel Mestarille oman näköisensä huonevarauksen, joka eroaisi hotelliketjun muiden sivustojen varausmoottoreista. Mestarin verkkopalvelulle haluttiin myös selkeästi muista erottuva visuaalinen ulkoasu.

Alussa meille oli tärkeintä keskittyä rakentamaan perusta kuntoon luomalla teknisesti moderni ja kestävä palvelu. Sivuston tuli myös olla helppokäyttöinen ylläpidon näkökulmasta, jotta sisällöntuottajat pystyisivät jatkossa hallitsemaan omia hotellisivustojaan itsenäisesti.

Sivusto on Hotel Mestarin ensisijainen myyntikanava. Siksi tavoitteemme oli, että kuluttajat hakeutuisivat aktiivisesti asioimaan sivustolla ja sivuston käyttökokemus olisi parempi, kuin muissa varauspalveluissa. Tämä missio ohjasi sivuston suunnittelu- ja toteutusvaihetta ja toimii jatkossakin Hotel Mestarin sisältötyön ja kampanjoinnin ohjenuorana.

Halusimme luoda nykyaikaisen käyttäjäkokemuksen, mahdollistaa sujuvan asioinnin ja rakentaa laadukasta brändimielikuvaa, jossa varausten tekeminen ja sitä kautta myynnin kasvu ovat voimakkaasti keskiössä.

Lähdimme liikkeelle verkkopalvelukokonaisuuden konseptoinnista ja luomalla layoutit Hotel Mestarin uudelle sivustolle. Mestarin sivustolle toivottiin jotakin ainutlaatuista, joten suunnittelimme sille visuaalisesti upean ja erikoisen etusivun. Etusivulla käyttäjä voi selata sivuttain 2D-kuvaa hotellista, jonka renderöinnin toteutti luova toimisto Veli Studio.

Sivusto on asiakkaan ensikosketus hotellikokemukseen, ja siksi uudistuksen myötä haluttiin tuoda Hotel Mestarin laatumielikuva vahvasti verkkoon. Uuden sivuston ulkoasun haluttiin vastaavan Primehotelsin ilmettä ja ilmentävän hotellin uniikkia konseptia.

Sivustouudistus vaikuttaa aina ennen kaikkea markkinoinnin jatkuvaan tekemiseen. Markkinointitoimenpiteiden helpottamiseksi sivustolle haluttiin dynaamisuutta ja mahdollisuuksia tuoda ajankohtaista sisältöä tehokkaasti esiin. Rakensimme Primehotelsille monipuoliset työkalut luoda ja muokata sisältöä sekä omat sisältötyypit kampanjoille ja tarjouksille, joita pystyy nyt helposti nostamaan esiin eri puolilla sivustoa. Kun uusia sivustoja julkaistaan, pystyvät sisällöntuottajat hallitsemaan omaa hotellisivustoaan vaivattomasti yhdestä paikasta niin, että kunkin hotellin oma brändi-ilme säilyy.

Monikielinen sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä käyttäen modulaarisia Everblox-sisältöelementtejä. Sivustolle toteutettiin Ajankohtaista-osio, Tarjoukset ja kampanjat -osio sekä räätälöity varaustyökalu, joka rakennettiin rajapintaa vasten. Parhaillaan työstämme työkalua pöytävarausten tekemiseen. Sivustolta löytyy kolme integraatiota: TravelClick-varaustyökalu, Nets-maksuintegraatio ja asiakkaille etukoodeja tarjoava Ooppera-integraatio.

Seuraavat sivustot tullaan toteuttamaan samaan multisite-kokonaisuuteen, joka tarkoittaa, että jatkossa kaikkia Primehotelsin sivustoja voi hallita yhdestä paikasta. Multisite-uudistus yhtenäistää merkittävästi sivustojen käyttökokemusta ja tehostaa myös niiden jatkokehitystä.


Sinua voisi kiinnostaa myös

Best Caravan

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 100 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Best Caravanin aiempi verkkosivusto oli toteutettu WordPressilla, mutta käyttökokemus niin loppukäyttäjälle kuin sisällöntuottajallekin oli kehno. Tarjouduimme vastaamaan Best Caravanin verkkopalvelujen eli sivuston sekä verkkokaupan konseptoinnista, teknisestä määrittelystä ja toteutuksesta. Tutustuimme ensin Best Caravanin liiketoimintaan ja sivuston käyttäjiin ja määrittelimme sitten verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteet, tekniset ratkaisut sekä integraatioiden toteutukset. Best Caravanin ulkoasun ja brändin päivittämisestä vastasi Ellun Kanat, […] Lue lisää

Elinkeinoelämän keskusliitto

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

Elinkeinoelämän keskusliitto on Suomen elinkeinoelämän ääni. Se tuo esiin ja kiteyttää suomalaisen yritysmaailman näkemykset, tukien maan uudistumista ja kasvua. Ek.fi-sivusto kokoaa yhteen liiton linjaukset, strategian ja viestit. Aiempi Ek.fi oli monelta osin vanhanaikainen ja kankea. Sivuston sisältöä ei ollut selkeästi jäsennelty, tärkeimmät viestit hukkuivat muuhun sisältöön ja sisältöjen esitystavat olivat vanhanaikaisia. Sisällön suuri määrä aiheutti […] Lue lisää

Raisio – useita sivustoja

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Aloitimme laajamittaisen yhteistyön Raision kanssa syksyllä 2019, kun Raisio etsi kumppania huolehtimaan brändisivujensa ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Raision aiemmat sivustot oli suunniteltu ja kehitetty usean eri tahon toimesta ja rakennettu eri alustoille, mikä lisäsi kommunikaation ja koordinaatiotyön määrää. Sivustojen ylläpito haluttiin keskittää vaiheistetusti yhdelle kumppanille, jotta Raision tiimin arki helpottuisi. Ylläpitoon siirrettävät sivustot auditoitiin kehitystiimimme toimesta yhteistyön […] Lue lisää

Valio.fi

Tekijä: Evermade

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 100 000 €

Projektin tyyppi: Yrityksen sivusto kuluttajille

Valio.fi on Suomen suosituin reseptisivusto, joka tavoittaa reilut 1,5 miljoonaa verkkosivukävijää kuukaudessa. Olemme toimineet Valion kumppanina digipalveluiden kehityksessä vuodesta 2022 saakka. Skaalautuva ratkaisu Valion globaaleihin tarpeisiin Valion aiempi sisällönhallintajärjestelmä oli useita vuosia vanha, Valiolle räätälöidysti rakennettu järjestelmä. Tilalle haluttiin moderni, käyttäjäystävällinen, helposti muokattavissa oleva järjestelmä, joka ei olisi täysin toimittajariippuvainen. Valinnaksi muodostui WordPress. Uudistuksen fokuksessa […] Lue lisää

Kaikki syövästä

Tekijä: Trimedia Oy

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: yli 60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

Erityistä: Käytettävyystestaus oikeilla loppukäyttäjillä

Toteutimme kattavan kaikkisyovasta.fi-verkkosivuston uudistuksen, joka on omistettu tarjoamaan luotettavaa tietoa, neuvontaa ja vertaistukea syöpään liittyen. Syöpäjärjestöjen Kaikki syövästä -sivustolle on koottu luotettavaa tietoa syövästä, sen hoidoista ja Syöpäjärjestöjen palveluista. Teknisesti sivusto koostuu Gutenberg-lohkoista, keskustelupalstasta, kurssikalenterista, Syöpälehdestä sekä personointi-toiminnallisuudesta. Projektin aikana teimme tiivistä yhteistyötä Syöpäjärjestöjen tiimin kanssa Exove Designin konseptoiman kokonaisuuden kehittämiseksi, keskittyen tuomaan sivuston visio […] Lue lisää

Kirjailijaliitto verkkopalvelu

Tekijä: Alfons Digital

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 30 000–60 000 €

Projektin tyyppi: Järjestön verkkopalvelu

Erityistä: Käytettävyystestaus oikeilla loppukäyttäjillä

Lähtökohta Suomen kirjailijaliiton sivustouudistus tuli ajankohtaiseksi, kun vanha verkkopalvelu ei vastannut enää tämän päivän vaatimuksia ja erilaista sisällöllistä ja teknistä velkaa oli sivustolle kertynyt. Keräsimme vuorovaikutteisissa työpajoissa yhteen näkemyksiä ja ideoita visuaalisen ilmeen ja verkkosivuston uudistustyön pohjaksi. Toteutimme kokonaisvaltaisen uudistuksen, jossa verkkosivuston lisäksi uudistimme myös Kirjailijaliiton visuaalisen ilmeen. Tavoitteet Sivuston laaja sisältö on jaettu kahteen […] Lue lisää

Vierityspalkki.fi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset. Uutiskirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.


Tilaa uutiskirje.

  • 40-50 asiantuntija-artikkelia vuosittain.

    Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja. Julkaistuja artikkeleita jo yli 1000 kappaletta.


    Kaikki artikkelit

  • 150-200 julkaistua referenssicasea joka vuosi.

    Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


    Selaa toimistojen julkaisuja

  • 300-400 työpaikkailmoitusta vuosittain.

    Vuodesta 2007 toiminut ilmoituspalsta on edelleen sivuston suosituin osio. Moni asiantuntija on löytänyt useammankin työpaikan palstan kautta vuosien varrella.


    Selaa avoimia työpaikkoja

  • 31 kokenutta digitoimistoa

    on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


    Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun