Digitoimisto Dude kertoo kevään vuoristoradastaan

Perttu Tolvanen

Jyväskyläläinen Digitoimisto Dude on aiemminkin saanut tässä blogissa kehuja avoimuudestaan, ja linja tuntuu jatkuvan myös toimiston kasvaessa. Viimeisimmässä blogauksessa Duden toimitusjohtaja kertoo koronakevään piinasta ja kauhunsekaisista fiiliksistä, kun kaikki asiakkaat löivät kaiken kehittämisen jäihin.

Dude päätyi kovaan ratkaisuun ja lomautti kaikki työntekijät kuukaudeksi keväällä. Kurssi kääntyi kuitenkin jo saman kuukauden aikana aivan toisenlaiseksi ongelmatilanteeksi, kun projekteja tulikin ovista ja ikkunoista.

Vastaavaa vuoristoratakokemusta on kuulunut myös muiden WordPress-toimistojen suunnasta. Moni on myös kommentoinut hyvän tilanteen jatkuneen nyt syksyllä. Myös Vierityspalkin rekrypalstan aktiivisuudesta on voinut arvioida hyvän tilanteen jatkuneen.

Kevään pysähdys lienee silti koetellut monen alan yrittäjän hermoja ja unenlahjoja. On siksi hienoa, että jotkut avaavat tuntemuksiaan ja päätöksentekoaan.

Lue Duden toimitusjohtajan katsaus: Digitoimisto Dude – läpileikkaus 2019

Digitoimisto Dude – läpileikkaus 2019

>> Digitoimisto Dude Vierityspalkin Toimistot-hakemistossa

Dudesta aiemmin Vierityspalkissa

PS. Tilaa Vierityspalkin kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje, joka koostaa artikkelit, linkkivinkit, työpaikat ja julkaisut (uutiskirjeellä on jo yli 800 tilaajaa).

PSS. Photo credits Emmi Virtanen.

Aiheet: Digitoimistot

Tagit: , , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.