WordPress-osaamista Hämeenlinnasta: Mediatavast

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

Vierityspalkin WordPress-hakemiston toimistot ovat pääosin Helsingin alueelta. Yksittäisiä toimistoja on myös Tampereelta, Turusta ja Jyväskylästä. Nyt joukkoon liittyy toimisto Hämeenlinnasta, joten hiljakseen hakemiston pääkaupunkikeskeisyys kenties laimenee. Mediatavast on pieni, neljän hengen digitoimisto, joka on tehnyt WordPressillä verkkosivustoja jo pidempään. Hyviä referenssejä on kertynyt, ja hiljattain Mediatavast on perustanut tukikohdan myös Helsinkiin.

mediatavast

Kysymyksiin vastasi Markus Haaparanta ja Rami Aaltonen Mediatavastilta.

1) Toimistonne tähänastinen tarina lyhyesti?

“Mediatavast syntyi tuottamaan palveluita koodipajojen ja mainostoimistojen välimaastoon. Ensimmäinen täysipäiväisen toiminnan vuosi oli 2006. Pyrkimys oli suunnitella ja toteuttaa toimeksiantajille verkkosivustoja silloin totuttua vahvemmin tavoitteellisen markkinointiviestinnän lähtökohdista. Nykyisin yrityksessämme työskentelee neljän hengen iskukykyinen joukko Hämeenlinnassa ja Helsingissä.”

2) Mikä sai teidät ryhtymään WordPress‐toimistoksi?

“Halusimme sisällönhallintajärjestelmän, jota on mahdollista räätälöidä eri käyttötarpeisiin sekä asiakkaalle mahdollisimman helppo ja miellyttävä käyttää. WordPress oli hakemaamme käyttötarkoitukseen selkeästi paras vaihtoehto ja näin se vakiintui nopeasti keskeiseksi alustaksi, jonka kanssa työskentelyyn kehitimme vakiintuneet toimintamallit.

Ennen WordPressiin keskittymistä, toteutuksia oli tehtynä reilusti Joomlalla ja joitain Drupalillakin. Verkkokauppatoteutuksissa WordPressin yhteyteen toteutettu WooCommerce on lunastanut paikkansa esim. Magenton tilalla.”

3) Mitkä asiat näette vahvuuksinanne WordPress‐toimistona?

“Saamme toistuvasti kiittävää palautetta sujuvasta projektinhallinnasta. Vahvuutena näemme kykymme räätälöidä WordPress ‐julkaisujärjestelmä kulloiseenkin käyttötarpeeseen sopivaksi. Laatu näkyy käyttäjäkokemuksessa sekä sivuston julkisessa osassa että hallinnassa. Toteuttamamme WordPress ‐sivusto pysyy ajan tasalla ja elinkaariajattelua toteutetaan toimeksiantajan kanssa sovittavan kehityskumppanuuden avulla.

Lisäksi pystymme toteuttamaan WordPressin integrointeja muihin järjestelmiin, joita olemme tehneet esimerkiksi isännöintitoimistoketjun tietojärjestelmään, seurakuntayhtymän toiminnanohjausjärjestelmään ja Microsoft Office 365 ‐intranetjärjestelmään.”

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun