Nerot.fi auttaa halpojen nettisivujen ostamisessa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Omien verkkosivustojen merkitys kasvaa (taas).

Nerot.fi on julkaissut Kotisivujen hintalaskurin. Hintojen muodostuminen tuskin on kovin tieteellinen prosessi, mutta siitä huolimatta laskuri antaa hyvää näkökulmaa pienten projektien maailmaan. Laskurin avulla voi myös lähettää tarjouspyynnön Nerot.fi-palvelussa oleville freelancereille.

kotisivujen-hintalaskuri

Laskuri soveltuu parhaiten tilanteisiin, joissa rahaa on alle 10 000 euroa käytössä, ja parhaan hinnan löytäminen on se tärkein asia. Kovin hienostunutta ei laskurin toiminta ole, mutta kyllä laskuri hyviä kysymyksiä laittaa ostajan miettimään. Esimerkiksi sisällöntuotannon vastuisiin ja laajuuteen liittyviä kysymyksiä kannattaisi miettiä isompienkin projektien kohdalla jo tarjouspyyntövaiheessa.

Kaikki kohdat maksimiin asettamalla laskurilla pääsee täpärästi yli 10 000 euron, joten isoihin projekteihin laskuri ei sovellu. Myös kysymykset esim. verkkokaupasta ovat hyvin yleisellä tasolla, joten pelkästään tämän laskurin avulla ei ehkä kannata omaa projektia budjetoida.

Laskuri on kuitenkin mielenkiintoinen harjoitus Nerot.fi-palvelulta, ja antaa alan ammattilaisillekin näkökulmaa siihen paljonko verkkosivustoprojektit pienimmillään maksavat. Hyviä freelancereita on myös vaikea löytää, joten Nerot.fi voi olla yksi hyvä kanava muiden joukossa.

Räätälöidyn ja näyttävän verkkosivuston ostaminen esimerkiksi alle 5000 euron budjetilla ei ole todellakaan aivan helppoa. Kotisivukone ja monet muut pilviratkaisut tarjoavat huikeata hintalaatusuhdetta muutamalla satasella, mutta jos intohimona on saada jotain todella uniikkia, niin esimerkiksi räätälöity WordPress-sivusto vastaa yleensä paljon paremmin tarpeisiin. Vähänkin isompi digi- tai mainostoimisto kuitenkin laskuttaa yleensä näyttävästä saitista enemmän kuin sen 5000 euroa.

Osaavan freelancerin tai pienen digitoimiston kautta näyttävä lopputulos voi kuitenkin syntyä jopa parilla tonnilla.

Freelancereiden kohdalla esimerkiksi WordPressin käyttäminen julkaisujärjestelmänä myös vähentää riskiä ongelmista, joita voi syntyä, kun freelancer päättääkin siirtyä päivätöihin. Täten Nerot.fi:n kotisivujen hintalaskuri voi olla aidosti hyvä apuväline uniikin saitin saamiseksi pienellä rahalla.

Kannattaa kokeilla – etenkin jos eurot ovat ensisijainen valintaa ohjaava asia.

>> Kokeile Kotisivujen hintalaskuria

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun