Nyt verkostoituu Aller

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Mitä tapahtui RSS-syötteille?.

allersocialdistrict

Työntekijän ei tarvitse avautua, vaikka yritys sen tekisikin. Näin kirjoittaa aikakauslehtikustantaja Allerin leipiin siirtynyt Pauli Aalto-Setälä blogissaan* yrityksensä asenteesta sosiaaliseen mediaan. Aller on pestannut Social District Officerin ja uutisoi kokeilevansa sosiaalisen pääoman vapauttamista*. Hankkeessa ovat kumppaneina Data Rangers, Kontaktitoimisto Toinen, Gyllene Skor sekä Dagmar Digital.

Allerin avoin verkostoitumishanke muistuttaa mieliin Winnovationin ja Zipipopin aiemmin syksyllä uutisoiman sosiaalisen median strategiatyön tuotteistuksen.

areenawebinaari
Sosiaalisen median strategioita laaditaan näinä aikoina niin julkisissa kuin yksityisissä organisaatioissa. YLEn järjestämässä sosiaalisen median strategiaseminaarissa omista kokemuksistaan organisaation suunnitelmalliseksi verkottumiseksi kertoivat Sari Aalto-Matturi Oikeusministeriöstä ja Jussi-Pekka Erkkola Nokian markkinoinnista. Webinaari lähetettiin suorana ja on katsottavissa taltiona YLE Areenassa*. (Artikkelin kirjoittaja työskentelee YLEllä ja järjesti kyseisen tilaisuuden)

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun