Uusi web-analytiikkafirma perustettu

Perttu Tolvanen

Trainers’ House Analytics -yksikön jättänyt Steve Jackson on ilmoittanut blogissaan perustavansa uuden toimiston. Uuden yrityksen nimi on Kwantic Oy ja Jacksonin tavoitteena on tehdä toimistosta useamman kymmenen hengen asiantuntijayritys. Steve Jackson kommentoi päätöstään lähteä Trainers’ Housesta:

“I have left Trainers’ House because the plans in 2009 did not match my ambitions. Their growth system story is good and I believe it can and will work. I would like to say good luck to those at Trainers’ House and thanks for 3 good years. I learned a lot about working with large enterprises, consulting, and had a great time there. I don’t have any hard feelings towards the company at all, I just felt that they were focusing their energy into a different direction than I need to go.”

Lue lisää Steve Jacksonin omasta blogista.

Steve Jackson lienee Suomen tunnetuin web-analytiikka-ammattilainen. Jackson on aikanaan ollut mukana Aboavista-yrityksessä jonka Satama sittemmin osti. Steve Jackson on vakituinen osallistuja kansainvälisten seminaarien puhujapaneeleissa ja on hiljattain julkaissut “The Cult of Analytics” -kirjan.

Aiheet: Web-analytiikka

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!