Uusi web-analytiikkafirma perustettu

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Kukaan ei enää tiedä, mitä internetissä tapahtuu.

Trainers’ House Analytics -yksikön* jättänyt Steve Jackson on ilmoittanut blogissaan perustavansa uuden toimiston. Uuden yrityksen nimi on Kwantic Oy* ja Jacksonin tavoitteena on tehdä toimistosta useamman kymmenen hengen asiantuntijayritys. Steve Jackson kommentoi päätöstään lähteä Trainers’ Housesta:

“I have left Trainers’ House because the plans in 2009 did not match my ambitions. Their growth system story is good and I believe it can and will work. I would like to say good luck to those at Trainers’ House and thanks for 3 good years. I learned a lot about working with large enterprises, consulting, and had a great time there. I don’t have any hard feelings towards the company at all, I just felt that they were focusing their energy into a different direction than I need to go.”

Lue lisää Steve Jacksonin omasta blogista.*

Steve Jackson* lienee Suomen tunnetuin web-analytiikka-ammattilainen. Jackson on aikanaan ollut mukana Aboavista-yrityksessä jonka Satama sittemmin osti. Steve Jackson on vakituinen osallistuja kansainvälisten seminaarien puhujapaneeleissa ja on hiljattain julkaissut “The Cult of Analytics” -kirjan*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Uusi web-analytiikkafirma perustettu

 1. […] Vierityspalkki.fi Syötteet:ArtikkelitKommentitTyöpaikatJulkaisut « Uusi web-analytiikkafirma perustettu […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun