Uusi web-analytiikkafirma perustettu

Perttu Tolvanen

Trainers’ House Analytics -yksikön* jättänyt Steve Jackson on ilmoittanut blogissaan perustavansa uuden toimiston. Uuden yrityksen nimi on Kwantic Oy* ja Jacksonin tavoitteena on tehdä toimistosta useamman kymmenen hengen asiantuntijayritys. Steve Jackson kommentoi päätöstään lähteä Trainers’ Housesta:

“I have left Trainers’ House because the plans in 2009 did not match my ambitions. Their growth system story is good and I believe it can and will work. I would like to say good luck to those at Trainers’ House and thanks for 3 good years. I learned a lot about working with large enterprises, consulting, and had a great time there. I don’t have any hard feelings towards the company at all, I just felt that they were focusing their energy into a different direction than I need to go.”

Lue lisää Steve Jacksonin omasta blogista.*

Steve Jackson* lienee Suomen tunnetuin web-analytiikka-ammattilainen. Jackson on aikanaan ollut mukana Aboavista-yrityksessä jonka Satama sittemmin osti. Steve Jackson on vakituinen osallistuja kansainvälisten seminaarien puhujapaneeleissa ja on hiljattain julkaissut “The Cult of Analytics” -kirjan*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Web-analytiikka

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!