Uusi web-analytiikkafirma perustettu

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Mitä web-analyytikolta vaaditaan?.

Trainers’ House Analytics -yksikön* jättänyt Steve Jackson on ilmoittanut blogissaan perustavansa uuden toimiston. Uuden yrityksen nimi on Kwantic Oy* ja Jacksonin tavoitteena on tehdä toimistosta useamman kymmenen hengen asiantuntijayritys. Steve Jackson kommentoi päätöstään lähteä Trainers’ Housesta:

“I have left Trainers’ House because the plans in 2009 did not match my ambitions. Their growth system story is good and I believe it can and will work. I would like to say good luck to those at Trainers’ House and thanks for 3 good years. I learned a lot about working with large enterprises, consulting, and had a great time there. I don’t have any hard feelings towards the company at all, I just felt that they were focusing their energy into a different direction than I need to go.”

Lue lisää Steve Jacksonin omasta blogista.*

Steve Jackson* lienee Suomen tunnetuin web-analytiikka-ammattilainen. Jackson on aikanaan ollut mukana Aboavista-yrityksessä jonka Satama sittemmin osti. Steve Jackson on vakituinen osallistuja kansainvälisten seminaarien puhujapaneeleissa ja on hiljattain julkaissut “The Cult of Analytics” -kirjan*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Uusi web-analytiikkafirma perustettu

 1. […] Vierityspalkki.fi Syötteet:ArtikkelitKommentitTyöpaikatJulkaisut « Uusi web-analytiikkafirma perustettu […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun