Valven toimitusjohtaja vaihtuu – Laturi oman startupin palvelukseen

asmunder

Valve Branding Oy:n toimitusjohtaja Toni Laturi siirtyy oman startup-yrityksen palvelukseen ja on jättänyt eronpyyntönsä Valven hallitukselle. “Hallitus on ollut erittäin tyytyväinen Tonin työpanokseen, mutta ymmärtää hänen uudet haasteensa”, todetaan yhtiön tiedotteessa. Laturi jatkaa työssään 30.6. asti ja tukee kyseisen ajan uutta toimitusjohtajaa, jonka haun Valve kertoo käynnistyvän välittömästi.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset, Uudet yritykset

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.