Snoobi ja Trainers’ House tiivistävät yhteistyötä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Mitä web-analyytikolta vaaditaan?.

Snoobi* ja Trainers’ Housen analytiikkayksikkö* ovat sopineet tiiviimmän yhteistyön aloittamisesta*. Sopimuksen mukaan Trainers’ Housen analyytikot sertifioituvat Snoobin osaajina ja tarjoavat jatkossa konsultointipalveluitaan myös Snoobin asiakkaille.

Taustalla lienee ollut Snoobin vaikeudet löytää konsultointivoimaa omaan taloon. Snoobihan on yrittänyt rekrytoida varsin aktiivisesti analyytikko-osaamista. Trainers’ House puolestaan lienee kiinnostunut Snoobista myös kansainvälistymisen näkökulmasta. Snoobihan pyrkii aktiivisesti laajentumaan myös Suomen ulkopuolelle ja tämä saatetaan Trainers’ Housessa nähdä yhtenä reittinä uusiin kansainvälisiin asiakkaisiin.

Snoobi on ollut aktiivinen kumppanuuksien rakentamisessa muutenkin. Hiljattain Snoobi integroitui osaksi Verkkoaseman julkaisujärjestelmää*. Aiemmin Snoobi rakensi jo läheisemmän yhteistyömallin Crasmanager-julkaisujärjestelmän kanssa*.

Snoobin ominaisuuksista ja markkina-asemasta kirjoitettiin joulukuussa Vierityspalkissa ja aihe herätti varsin paljon keskustelua tällöin.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun