Valve irtisanoo ja kertoo uudesta pelistään

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

Valven YT-neuvottelujen tuloksena viisi työntekijää irtisanotaan yhtiön markkinointiviestinnän osastolta ja teknistä henkilökuntaa uudelleenorganisoidaan. “Valven henkilökunta oli mitoitettu merkittävän kasvun mukaan. Nyt emme enää voineet luottaa siihen, että alalla olisi tulossa suurta kasvua”, toimitusjohtaja Toni Laturi sanoo Markkinointi&Mainonnan haastattelussa*. Potkujen jälkeen yhtiössä on 45 työntekijää.

Positiivisempana uutisena Valve on julkistanut tietoja tulevasta moninpelistään. Yhtiön CTO Tuomas Artman kertoo blogissaan pelin teknisiä yksityiskohtia:

 • Building MMOG’s for the Flash Player: Intro* (8.12.2008)
 • Building MMOG’s for the Flash Platform: Metaprogramming* (27.1.2009)

Peli tulee olemaan Flash-pohjainen ja serveri on tehty Javalla. Mielenkiintoisena yksityiskohtana serverillä käytetään skriptaukseen Java-tavukoodiksi käännettyä ActionScriptiä. Toisessa blogikirjoituksessa Artman kertoo järjestelmän metaohjelmointitekniikasta, jonka avulla erilaisten pelityyppien tekeminen käy nopeasti.

Kirjoittaja on töissä Sulakkeella, joka tuottaa kilpailevaa tuotetta, Habboa.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun