Valve irtisanoo ja kertoo uudesta pelistään

Visa

Valven YT-neuvottelujen tuloksena viisi työntekijää irtisanotaan yhtiön markkinointiviestinnän osastolta ja teknistä henkilökuntaa uudelleenorganisoidaan. “Valven henkilökunta oli mitoitettu merkittävän kasvun mukaan. Nyt emme enää voineet luottaa siihen, että alalla olisi tulossa suurta kasvua”, toimitusjohtaja Toni Laturi sanoo Markkinointi&Mainonnan haastattelussa. Potkujen jälkeen yhtiössä on 45 työntekijää.

Positiivisempana uutisena Valve on julkistanut tietoja tulevasta moninpelistään. Yhtiön CTO Tuomas Artman kertoo blogissaan pelin teknisiä yksityiskohtia:

Peli tulee olemaan Flash-pohjainen ja serveri on tehty Javalla. Mielenkiintoisena yksityiskohtana serverillä käytetään skriptaukseen Java-tavukoodiksi käännettyä ActionScriptiä. Toisessa blogikirjoituksessa Artman kertoo järjestelmän metaohjelmointitekniikasta, jonka avulla erilaisten pelityyppien tekeminen käy nopeasti.

Kirjoittaja on töissä Sulakkeella, joka tuottaa kilpailevaa tuotetta, Habboa.

Aiheet: peliyhtiöt

Tagit:

Visa

Comments are closed.