Sulakkeella koulutustapahtuma kuluttajista markkinointiviestin edistäjinä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Miten kuluttajat valjastetaan brändilähettiläiksi?*

AIKA: huhtikuun 24. päivä, klo 18.00 alkaen
PAIKKA: Sulake, pääkonttori, Korkeavuorenkatu 35

Suomen merkittävin internet-yhteisöpalveluiden tarjoaja Sulake järjestää huhtikuussa tapahtuman, josta uuden ajan markkinoijan ei kannata jäädä pois! Tule näkemään ja kuulemaan Sulakkeen ja sen asiakkaiden suulla miten kuluttajat aktivoidaan brändiviestin lähettiläiksi.

Ohjelmassa on puheita ja case-esimerkkejä muun muassa DoubleFusionilta, Samsungilta ja Lindelliltä. Lisäksi Sulakkeen edustajat kertovat sekä Habbosta että IRC-Galleriasta markkinointivälineenä. Niin ja Stig Dogg esiintyy livenä!

Kirjoittaja on töissä Sulakkeella.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

2 kommenttia on “Sulakkeella koulutustapahtuma kuluttajista markkinointiviestin edistäjinä”

 1. […] melko mielenkiintoinen monien biisien kohdalla ennenaikaiseen laukeamiseen päättynyt keikka Sulakkeen seminaarin […]

 2. […] markkinointipäällikkö Reidar Wasenius. Hän kertoi torstaina Sulakkeen järjestämässä “Miten valjastat kuluttajat brändilähettiläiksi“- tilaisuudessa 2006 marras-joulukuussa toteutetusta Habbo-kampanjasta, jolla pyrittiin […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun