Sulakkeella koulutustapahtuma kuluttajista markkinointiviestin edistäjinä

Visa

Miten kuluttajat valjastetaan brändilähettiläiksi?*

AIKA: huhtikuun 24. päivä, klo 18.00 alkaen
PAIKKA: Sulake, pääkonttori, Korkeavuorenkatu 35

Suomen merkittävin internet-yhteisöpalveluiden tarjoaja Sulake järjestää huhtikuussa tapahtuman, josta uuden ajan markkinoijan ei kannata jäädä pois! Tule näkemään ja kuulemaan Sulakkeen ja sen asiakkaiden suulla miten kuluttajat aktivoidaan brändiviestin lähettiläiksi.

Ohjelmassa on puheita ja case-esimerkkejä muun muassa DoubleFusionilta, Samsungilta ja Lindelliltä. Lisäksi Sulakkeen edustajat kertovat sekä Habbosta että IRC-Galleriasta markkinointivälineenä. Niin ja Stig Dogg esiintyy livenä!

Kirjoittaja on töissä Sulakkeella.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]