Uoma ja Onesta tekemään seksikkäämpiä asiointipalveluita

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Paper Planes sai omistajaksi ison tanskalaisen digitoimiston.

Sisällönhallintajärjestelmiä ja sähköisen asioinnin palveluita toimittava Onesta Solutions Oy* ilmoitti ostaneensa* uudenlaisiin käyttöliittymäteknologioihin erikoistuneen Uoma* Oy:n. Yhtiö jatkaa toimintaansa Uoma-nimellä.

Uoman erikoisalaa ovat olleet Web 2.0 -aaltoonkin liitetyt modernimmat käyttöliittymäteknologiat joilla saadaan selainsovellukset toimimaan työpöytäsovelluksien kaltaisesti. Näitä “rikkaita nettisoftia” (RIA = Rich Internet Applications) rakennetaan mm. Adobe Flexin ja erilaisten AJAX-teknologioiden avulla. Onesta on ollut Suomessa aktiivinen Open Text -yrityksen sisällönhallintajärjestelmätuotteiden (mm. LiveLink, yritysoston kautta HummingBird) hyödyntäjä. Onestan asiakkaina on erityisesti julkishallinnon organisaatioita.

Uuden yrityksen palveluksessa on noin 40 sisällönhallinnan, ohjelmistokehityksen ja käyttöliittymäsuunnittelun ammattilaista. Uudenlaisen yhdistelmän tavoitteena on tuoda markkinoille toimija joka pystyy yhdistämään edistyksellisen käyttöliittymäosaamisen, käyttöliittymäsuunnittelun ja taustalla vaikuttavien sisällönhallintateknologioiden tuntemuksen. Asiakaskohderyhmänä on mm. julkishallinto ja muut sähköisten asiointipalveluiden tarvitsijat.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun