Hintaseuranta.fi julkaistiin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Talouselämä uudistui verkossa rauhallisemmaksi - vai uudistuiko?.

Sanoma Digital* julkaisee MBnetin hintaseurannan* uudelleenkuorrutettuna osoitteessa www.hintaseuranta.fi*. Uutuutena palvelussa on enemmän tuotekuvia ja aikaisempaa raikkaampi ulkoasu.

Syksyllä on kuulemma tulossa* vielä keskustelualueet käyttäjille ja mahdollisuudet kirjoittaa omia tuotearvioita tuotteista.

Sivustolle myydään kyllä mainoksia*, joten oletettavasti mainosrahoitteisena palveluna on saitti tarkoitus jatkossakin pitää. Itse sivustolla ei mainoksia kuitenkaan vielä näy.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

8 kommenttia on “Hintaseuranta.fi julkaistiin”

 1. Petteri Numminen

  Siis hintaseurannathan perustuvat bisneksenä siihen, että myyjät maksavat hintaseurannan ylläpitäjälle kaupan sivuille johtavista klikkauksista.

  Tämän takia esimerkiksi Digicamera.net on jo pitkään morkannut MBnetin hintaseurannan vajavaisuutta: http://www.google.fi/search?sourceid=navclient&hl=fi&ie=UTF-8&rls=GFRC,GFRC:2006-52,GFRC:fi&q=mbnetin+vajavainen+hintaseuranta

  Bannerimainonta on näille hintaseurantapalveluille vain mukava, mutta toisarvoinen lisätulo.

 2. Uutuutena on myös table-taitto html-vääntö, jota tehtiin viimeksi joskus vuosituhanne vaihteen tuolla puolen. Ehdottomasti ykkösehdokas vuoden 2007 huonoimmaksi tekniseksi toteutukseksi.

 3. Onhan tuo ulkoasu vähän kuin kesätöinä väännetty, 150 elementtiä ja kuvat aseteltu ihan miten sattuu.

  Mutta startti on aina startti, kyllä se yleensä tuosta lutviutuu. Ilmeisesti lähti vaan mainoskamppis sovittuna päivänä liikkeelle ja oli pakko laittaa julki?

  Jäämme hymisten odottamaan Alman vastaiskua? Onko Matti.fi jo varattu?

 4. Tätä uudistusta nyt sitten hehkutettiin jo loppukeväästä? Ulkoasu muuttui ja kännyköille tuli kuvat ja perusspeksit. Missäs käyttäjien osallistumismahdollisuus? Tai edes mahdollisuus verrata niitä puhelimia spekseillä? Saati sitten muiden tuotteiden ominaisuuksien vertailu..

  Taitaa Sanomalla olla aika tehdä vähän tutkimustyötä ja tutkia miten esim. Nextag, Shopping.com ja muut tekevät asiat. Tai edes suomalaiset vertaa-fi tai *linkki poistettu*

 5. Startti on aina startti ja juuri sen takia hommaa ei saa kusaista alussa. Toista starttia ei tule. Ja mitä tuohon tekniseen toteutukseen tulee, niin html:n puolesta koko saitti joudutaan tekemään alusta asti uudestaan, jos haluavat siitä nykyaikaisilla mittapuilla hyvän saitin.

  Juuri tuollainen anteeksiantava asenne munauksiin on syy siihen, että täällä tehdään kaikki ensin päin mäntyä ja sitten vähitellen liimaillaan purkalla epämääräisiä virityksiä päälle ja koskaan ei saada priimaa aikaiseksi.

 6. Captain Obvious

  Maaliskuussa 2006 yhdysvaltalainen ohjelmistoinsinööri Keegan Laz, 37, löysi sattumalta lääkkeen syöpään. Löydöstään esittelevällä verkkosivustolla herra Laz erehtyi kuitenkin käyttämään table-layouttia, ja Nobel-palkinto jäi saamatta. Nykyään herra Laz on työtön vätys.

 7. Captain Obvious,

  Sarjassamme “Maailman tyhmimmät vertaukset kautta aikain”.

  Oliko kyseessä Keegan Lazin käytetyn verkkopalvelun päivitys? Jos oli ja kyseinen Laz oli saitin faceliftin menestyksellisestä läpiviennistä vastaava, niin sietääkin olla työtön ja keskittyä hakemaan rahoitusta syöpälääkkeensä kehittämisen rahoittamiseen. Sen hän mitä luultavammin osaa. Annetaan ammattilaisten hoitaa hommat kuten ne tuleekin hoitaa.

 8. […] viikolla uudistunut hintaseuranta.fi sai kovasti kommenttihuomiota kovin vanhahtavasta teknisestä toteutuksestaan (taulukkotaitto ei […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun