E-Marketing Director, Nokia

Perttu Tolvanen

Jälleen yksi mielenkiintoinen työhakemus, joka kertonee aika paljon siitä mihin suuntaan Web ja markkinointi yleensäkin on menossa. “Yllättäen” tämäkin paikka on haussa sillä suurella suomalaisella joka Suomenkin digimediasektoria paljolti rahoittaa.

Vastuualue: “e-Marketing Director is responsible for … developing Nokia’s marketing competencies in using search, digital media and online communities.

Eli markkinointijohtaja jonka päävastuualueissa 1) haku ja 2) verkkoyhteisöt. Ei paha.

Markkinointijohtajan päävastuualueet ovat:

  1. Hakumarkkinointi (ostettavien hakusanakokonaisuuksien hallinta, hakukoneoptimointisuositusten laatiminen Nokian verkkosivustoille),
  2. Nokian omien verkkosivustojen ulkopuolella tapahtuvien web-kampanjoiden hallinta,
  3. viraalimarkkinointi verkossa (osallistuminen, edistäminen ja kampanjatyyppiset aktiviteetit verkkokeskusteluihin liittyen),
  4. uudet digitaalisen median kanavat (markkinointikokeilut liittyen esimerkiksi Joostiin, Second Lifeen, YouTubeen ja iGoogleen).

Jos tuntuu siltä, että homma on hallussa niin ei muuta kuin hakemaan. Tosin lähtökohtaisesti odotetaan mm. 10-15 vuoden markkinointialan kokemusta ja oletettavasti tuo edellämainittu osaamispaletti täytynee liittyä työhistoriaan aika keskeisesti. Linkki laajempaan kuvaukseen löytyy Vierityspalkin avoimet työpaikat -sivulta.

Vaatimukset antavat kuitenkin aika hyvää suuntaa siihen mihin markkinointipäälliköiden ja -johtajien osaamisvaatimukset ovat Webin puolella menossa. Moniko markkinointijohtaja Suomessa oikeasti ymmärtää jotain edellä mainituista osaamisalueista?

Aiheet: avoimet duunit, Nokia, Sekalaiset

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.
  1. Nikita says:

    They sold me Nokia E50 for the amount of 190 Euros in Serbia in the center of town in a private store they have a lot of fraud not Original Nokias all over the town Nis,they do not give money back.Can you please help me what to do???!!! I went to the inspection and tehy do nothing as they probably receive money from the owners of the stores.Your Corporation must know that this is happening!!!Who should I contact for this metter in Finland???? Please give me a contact email from a Director of Nokia.

    353672013770432 serial number