Global Web Manager, Nokia.com

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Jos olet vain vuokrattava lihapala, vaadi osasi laskutuksesta.

Nokia hakee Global Web Manageria vastaamaan Nokia.comin sisältökehityksestä. Toimenkuvassa on paljon sellaista joka alkaa olla arkipäivää suurten organisaatioiden web-kehityksessä: massa kasvaa ja tarvitaan yhä enemmän pelkästään verkkoon erikoistuneita ammattilaisia. Myös monien kielien ja erilaisten markkina-alueiden haasteet ovat yhä enemmän läsnä verkossa. Webiä ei tehdä maakohtaisesti.

Global Web Managerin tehtävänkuvaus: “…lead the production of digital content in the different sections of the Nokia.com website. Based in Espoo, Finland, you will drive and coordinate the planning and creation of lifestyle focused editorial content globally. In addition to this, you will help develop new concepts and contribute to the overall Nokia.com content strategy. It will also be up to you to ensure that this strategy can be translated into practical actions. Besides being responsible for global product launches and go live decisions within the online channel, you will be in charge of the Nokia.com new content publishing and localization process and provide guidance on delivery to local marketing teams. What’s more, your remit will cover global web publishing tools and vendors, editorial calendar and master site.

Vaatimuksiakin on kuvattu aika ytimekkäästi. Web Manager -roolilta odotetaan niin johtamiskykyjä kuin konseptien hallintaa. Lisäksi ymmärrys tuotelanseerauksista on varsin tärkeää – Nokian tuotelanseeraukset tapahtunevat aika pitkälti jo webin ehdoilla nykyisin.

Sopivan Global Web Managerin määritelmä: “An expert in online and web content, editorial and production, you have an excellent understanding of how to apply editorial and brand guidelines in the online environment. On top of this, you have an impressive insight into web publishing tools and processes. Your sound practical knowledge of online product launch processes and project management is combined with a talent for creating and implementing global content strategies and concepts.

Eli jos osaamista löytyy globaaleista sisältöstrategioista, konseptien rakentamisesta ja laajan sisällöntuottajaverkoston johtamisesta, niin lisätietoa paikasta löytyy täältä*.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun