Global Web Manager, Nokia.com

Perttu Tolvanen

Nokia hakee Global Web Manageria vastaamaan Nokia.comin sisältökehityksestä. Toimenkuvassa on paljon sellaista joka alkaa olla arkipäivää suurten organisaatioiden web-kehityksessä: massa kasvaa ja tarvitaan yhä enemmän pelkästään verkkoon erikoistuneita ammattilaisia. Myös monien kielien ja erilaisten markkina-alueiden haasteet ovat yhä enemmän läsnä verkossa. Webiä ei tehdä maakohtaisesti.

Global Web Managerin tehtävänkuvaus: “…lead the production of digital content in the different sections of the Nokia.com website. Based in Espoo, Finland, you will drive and coordinate the planning and creation of lifestyle focused editorial content globally. In addition to this, you will help develop new concepts and contribute to the overall Nokia.com content strategy. It will also be up to you to ensure that this strategy can be translated into practical actions. Besides being responsible for global product launches and go live decisions within the online channel, you will be in charge of the Nokia.com new content publishing and localization process and provide guidance on delivery to local marketing teams. What’s more, your remit will cover global web publishing tools and vendors, editorial calendar and master site.

Vaatimuksiakin on kuvattu aika ytimekkäästi. Web Manager -roolilta odotetaan niin johtamiskykyjä kuin konseptien hallintaa. Lisäksi ymmärrys tuotelanseerauksista on varsin tärkeää – Nokian tuotelanseeraukset tapahtunevat aika pitkälti jo webin ehdoilla nykyisin.

Sopivan Global Web Managerin määritelmä: “An expert in online and web content, editorial and production, you have an excellent understanding of how to apply editorial and brand guidelines in the online environment. On top of this, you have an impressive insight into web publishing tools and processes. Your sound practical knowledge of online product launch processes and project management is combined with a talent for creating and implementing global content strategies and concepts.

Eli jos osaamista löytyy globaaleista sisältöstrategioista, konseptien rakentamisesta ja laajan sisällöntuottajaverkoston johtamisesta, niin lisätietoa paikasta löytyy täältä.

Aiheet: avoimet duunit, Nokia

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.