Disney Sulakkeen asiakkaasta kilpailijaksi?

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Sohova törmäsi heikkoon taloustilanteeseen - työt jatkuvat Agenda-brändillä.

Mashable! kertoo, että Disney on ostanut lapsille suunnatun Club Penguin -virtuaalimaailman* 700 miljoonalla dollarilla. Summasta puolet maksetaan käteisellä ja loput vuoteen 2009 mennessä. Club Penguinin perustajat siirtyvät Disneyn työntekijöiksi.

Club Penguinilla on 12 miljoonaa 6-14-vuotiasta käyttäjää ja se on suora kilpailija suomalaisen Sulakkeen Habbo-palvelulle. Tämä on mielenkiintoinen käänne, sillä Sulake on myös Disneyn alihankkija: virtuaalihuvipuisto Virtual Magic Kingdom* on Sulakkeen tuotantoa. Ainakaan tällä hetkellä ei ole tiedossa, että yrityskauppa vaikuttaisi Sulakkeen ja Disneyn yhteistyökuvioihin.

Kirjoittaja on töissä Sulakkeella.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun