Kuvake.net uudistui

asmunder

Vuonna 2004 perustettu nuorten nettiyhteisö Kuvake.net on uudistanut ulkoasunsa ja julkaissut samassa yhteydessä videopalvelun, jossa palvelun käyttäjät voivat katsoa ja julkaista videoita.

“Kuvakkeen ulkoasu-uudistuksella on haettu selkeämpää ja modernimpaa linjaa saadun käyttäjäpalautteen perusteella”, kertoo palvelun takana olevan Reflekto Oy:n toimitusjohtaja Arto Aaltonen.

Kuvake.netillä oli TNS Metrix -mittauksen mukaan noin 133.000 eri käyttäjää viikolla 23. Parhaimmillaan palvelu on tänä vuonna kerännyt yli 150.000 eri käyttäjää viikossa. Reflekto Oy työllistää tällä hetkellä kuusi täyspäiväistä työntekijää.

Aiheet: Mediat verkossa

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.