Neljäs verkkomedia yli miljoonan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Kukaan ei enää tiedä, mitä internetissä tapahtuu.

Yle.fi:stä tuli viikolla 11 neljäs suomalainen nettimedia, joka on ylittänyt 1 000 000 viikkokävijän rajan sen jälkeen, kun verkkopalveluiden mittaustapa muuttui heinäkuussa 2007. Miljoonakerhoon ovat jo aiemmin päässeet MSN, MTV3 ja Suomi24. YLE pääsi tähän joukkoon 1 069 000 kävijällä.

Viimeisen sysäyksen miljoonan ylittämiseen antoivat etenkin eiliset eduskuntavaalit sekä YLEn vaalisivuston vaalikone ja tulospalvelu.

Itse vaalipäivänä yle.fi:ssä saavutettiin myös yhden päivän kävijäennätys, 406 000.

Lisää aiheesta YLE Uutisista.

Kirjoittaja työskentelee YLE Uusissa palveluissa strategisena suunnittelijana.

[Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu artikkelista marraskuussa 2020, koska nämä johtivat eri paikkoihin kuin artikkelin julkaisun aikana.]Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun