Neljäs verkkomedia yli miljoonan (yle.fi)

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Yle.fi:stä tuli viikolla 11 neljäs suomalainen nettimedia, joka on ylittänyt 1 000 000 viikkokävijän rajan sen jälkeen, kun verkkopalveluiden mittaustapa muuttui heinäkuussa 2007. Miljoonakerhoon ovat jo aiemmin päässeet MSN, MTV3 ja Suomi24. YLE pääsi tähän joukkoon 1 069 000 kävijällä.

Viimeisen sysäyksen miljoonan ylittämiseen antoivat etenkin eiliset eduskuntavaalit sekä YLEn vaalisivuston vaalikone ja tulospalvelu.

Itse vaalipäivänä yle.fi:ssä saavutettiin myös yhden päivän kävijäennätys, 406 000.

Lisää aiheesta YLE Uutisista.

Kirjoittaja työskentelee YLE Uusissa palveluissa strategisena suunnittelijana.

[Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu artikkelista marraskuussa 2020, koska nämä johtivat eri paikkoihin kuin artikkelin julkaisun aikana.]Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun