Rovio osti Pixelgenen

asmunder

Mobiilipeliyhtiö Rovio Mobile on ostanut kannettavien pelilaitteiden 3d-tekniikkaa kehittävän Pixelgenen.

Kaupan myötä Rovion työntekijämäärä kasvaa 50:een. Pixelgenen perustajiin kuuluva Fernando Herrera siirtyy Rovion toimitusjohtajaksi ja Pixelgenen Jani Kajala Rovion tekniikkajohtajaksi.

Aiheesta kertoo enemmän muun muassa Digitoday.

Aiheet: peliyhtiöt, Yrityskaupat

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.