Rovio osti Pixelgenen

asmunder

Mobiilipeliyhtiö Rovio Mobile* on ostanut kannettavien pelilaitteiden 3d-tekniikkaa kehittävän Pixelgenen*.

Kaupan myötä Rovion työntekijämäärä kasvaa 50:een. Pixelgenen perustajiin kuuluva Fernando Herrera siirtyy Rovion toimitusjohtajaksi ja Pixelgenen Jani Kajala Rovion tekniikkajohtajaksi.

Aiheesta kertoo enemmän muun muassa Digitoday*.

[*Toimituksen huomautus: Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: peliyhtiöt, Yrityskaupat ja yritysjärjestelyt

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.