HS.fi:n uudistus

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut Tulli.fi on reilusti asiointikanava - eikä vain viraston verkkosivu.

Kun Helsingin Sanomien verkkoliite muuttui HS.fi:ksi uudistui samalla koko palvelu. Ulkoasussa on siirrytty muissa pohjoismaissa suosittuun tyyliin, jossa jo etusivulta käyttäjä näkee kaikki päivän tärkeimmät uutiset. Samalla etusivu on aiempaa huomattavasti pidempi. Näyttää siltä että suomalaiset internetmediat uskaltavat pikkuhiljaa kasvattaa sivujensa pituutta ja lisätä sisältöä. Aiemmin pelättiin että liian runsaat sivut latautuisivat hitaasti modeemikäyttäjillä. Laajakaistaan siirtyminen on kuitenkin poistanut tämän esteen. On myös pelätty että käyttäjä ei osaa vierittää sivua alaspäin. Yksi syy tähän on varmaan ollut se että sivun alaosasta on puuttunut mielenkiintoinen sisältö. Myös kaupalliset paineet johtavat etusivujen pidentymiseen. Näin sivuille mahtuu enemmän mainontaa. Myös Iltalehti, Ilta-Sanomat ja Suomi24 ovat pidentäneet etusivujaan kuluneen vuoden aikana.

2 kommenttia on “HS.fi:n uudistus”

 1. Mikä kumman paluu alikapeisiin fixedwidth-tihrufonttileiskoihin nyt on menossa… Huono homma että tästä on tulossa trendi…

 2. Surullisinta Hesarin uudessa leiskassa on sen mattivanhasmainen tylsyys. Malli on kopsattu Tukholmasta, olisivat nyt edes maan ykköslehtenä kloonanneet vaikka Guardiania.

  Ikävä tulee niitä aikoja, jolloin Hesari oli aivan omintakeinen ulkoasunsa kanssa. Mutta ehkä kaikkien sanomalehtien on sitten oltava tuon näköisiä ollakseen uskottavia. Surullista silti.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun