Avoimia työpaikkoja web-alalla kesäkuussa 2009

Perttu Tolvanen

Vielä ehtii hakea seuraaviin Vierityspalkissa julkaistuihin avoimiin työpaikkoihin:

image

Lisää avoimia web-ammattilaisten työpaikkoja löytyy Vierityspalkin Avoimet työpaikat –listalta. Ja toki myös mol.fi:stä, Monsterista, Oikotieltä, Pingstatesta ja Uratieltä.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on vaativien verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojektien läpiviennin, teknologiavalintojen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan verkkopalvelu-uudistuksia, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Pertun kaikki kirjoitukset ja tulevat koulutukset.

Comments are closed.