Avoimia työpaikkoja web-suunnittelussa ja -toteutuksessa

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin avointen työpaikkojen listalla on jo huhtikuun aikana julkaistu lähes 40 uutta työpaikkailmoitusta. Avoimia paikkoja on web-graafikoista koodareihin.

Erityisesti projektipäällikkö-tyyppisiin tehtäviin on käynnissä melkoinen määrä hakuja. Esimerkiksi YLE hakee verkkopalveluiden teknistä kehityspäällikköä ja yle.fi:lle kehityspäällikköä. Myös esimerkiksi Flash-osaaminen on kysyttyä. Esimerkiksi Into-Digital hakee Digi-AD:ta/Flash Designeria.

Useista YT-neuvotteluista huolimatta osaajia haetaan web-sektorilla edelleen aktiivisesti ja erityisesti monet pienet toimistot rekrytoivat ihan samalla tavalla kuin viime vuonna.

Aiheet: avoimet duunit

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on verkkopalveluiden ostamisen, kumppanivalintojen ja julkaisujärjestelmien asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol Oy on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita valmistelemaan verkkopalveluhankkeita, valitsemaan teknologiat ja kilpailuttamaan sopivimmat kumppanit. Lue lisää North Patrolin palveluista ja asiakkaista.
  1. PerttuT kirjoitti:

    Tuosta digimedian osaajien kysynnästä on myös maininta ProSource-firman blogissa: http://www.prosource.fi/blogi/2009/01/27/4

    Jotenkin tuntuu että viime vuonna moni 50+ johtaja käänsi takkinsa toden teolla internettiin ja nyt sitten taantuman kohdalla webiin liittyvät kehitysprojektit saavat myös strategista painoarvoa eivätkä ole täten ensimmäisenä leikkauslistalla. Myös rummutus kaiken maailman Enterprise 2.0:sta on kolahtanut yllättävän moneen pomoon ja seuraavan sukupolven yhteistoimintavälineisiin panostetaan. Kuplaa ei ehkä ole tulossa, mutta eipähän web-sektorin työläisten tarvitse duunien puolesta samalla tavalla pelätä.