Web-kehittäjä, Junior

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Ikius

Paikkakunta: Turku

Palkkataso: 2 000–3 000 € / kk

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 29.2.2024 Haku on päättynyt

Tässä tehtävässä pääset osaksi Ikiuksen osaavaa tiimiä, joka keskittyy yritysasiakkaiden verkkokehitysprojektien läpivientiin. Ikiuksella on kokemusta ja halua auttaa monenlaisia ja monen kokoisia yrityksiä, joten pääset osallistumaan laajasti erilaisiin web-kehitysprojekteihin. Tulet keskittymään erityisesti front-kehittämiseen, mutta myös backend devauskokemus on eduksi.

Työaikamuoto voidaan sopia joustavasti hakijan kanssa, joko osa-aikaisena tai täysiaikaisena (37,5 h/vko). Pääsääntöisesti työaika on klo 9-17. Alustavasti työpiste tulee olemaan Turun toimistolla. Palkka tulee olemaan n. 2000-4000 €/kk riippuen hakijan aiemmasta työkokemuksesta ja osaamisesta. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sinusta

Ikius hyödyntää React Javascript-kirjastoa applikaatioiden rakentamiseen, joten sen ja Next.js tuntemus on hyödyksi. Lisäksi olisi hyvä, jos tunnet Headless CMS periaatteen sekä osaat käyttää mm. Git:iä ja muita alalle ominaisia työkaluja. Toivomme, että sinulla olisi ainakin vuoden kokemus alalta, mutta myös sivutoiminen tai harrastustoiminta voidaan katsoa eduksi, mikäli sinulla on konkreettista näyttöä osaamisestasi.

Itse teknisen osaamisen lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja vuorovaikutustaitoja. Toivommekin, että sinulta luonnistuu devaamisen lisäksi myös asiakasrajapinnassa työskentely. Tulet työsuhteen myöhemmässä vaiheessa osallistumaan erilaisiin kokouksiin suoraan asiakasyritysten kanssa, joten sinun tulee voida kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Suullisen vuorovaikutuksen lisäksi myös kirjallisen kielenkäytön pitää onnistua kummallakin kielellä.

Miksi valitsisit meidät?

Ikius on kasvavalla alalla toimiva jo pitkän historian omaava yritys, joka tarjoaa erilaisia verkkokehityspalveluita kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Oli kyseessä sitten jo iso kansainvälinen yritys tai startup, Ikius auttaa verkkokehityksen joka vaiheessa. Palveluihin kuuluu esimerkiksi kotisivukokonaisuuksia, toimivia verkkokaupparatkaisuja sekä erilaisia konsultaatiopalveluita. Koska palveluvalikoima on laaja ja jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia, Ikiuksella kaiken toiminnan keskiössä ovat uniikit ja asiakasyrityksen tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut. Lisäksi jokaiseen projektiin nimetään aina projektin johtaja, jotta asiakaslähtöinen kommunikaatio ja projektin läpivienti varmistuu.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn tässä nuorekkaassa työyhteisössä. Saat käyttöösi modernit työtilat ja työvälineet Turun keskustassa. Ikiuksella uskotaan joustavuuteen, joten esimerkiksi työaika on liukuva eikä sitä seurata sekuntikello kädessä. Lisäksi etätyötä hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää tunti työaikaa joka viikko vapaavalintaiseen liikuntaan.

Voit tutustua vielä tarkemmin Ikiukseen heidän nettisivuillaan (https://ikius.com/) tai laittaa meille sähköpostia osoitteeseen toimisto@werekry.fi taikka soittaa numeroon (02) 880 1200.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun