Viestintäpäällikkö, Espoo.fi

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Espoon kaupunki

Paikkakunta: Espoo

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä), Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 24.6.2024 Haku on päättynyt

Haemme vuorotteluvapaan sijaista ajalle 31.7.-30.11.2024 espoo.fi-sivustosta vastaavan viestintäpäällikön tehtävään. Työssäsi vastaat keskeisimmän viestintäkanavamme espoo.fi-sivuston kehittämisestä sekä olet mukana Espoon kaupungin monikanavaisen viestinnän tekemisessä.

Tehtävässä on apua siitä, että ymmärrät verkkomaailman lainalaisuuksia, kuten käyttäjälähtöistä käyttöliittymäsuunnittelua, verkkopalveluiden konseptointia ja luotujen ratkaisujen testaamista sekä saavutettavuuden ja tietosuojan asettamia vaatimuksia.

Työskentelet konsernihallinnon viestintä ja kaupunkitapahtumat -yksikössä ja olet osa kaupungin viestintäverkostoa. Muita keskeisiä kumppaneitasi ovat muun muassa tietohallinnon ja julkaisujärjestelmätoimittajan edustajat sekä kollegat seudullisissa sekä valtakunnallisissa verkostoissa.

Työpaikan nimi ja osoite: Konsernihallinto, viestintä ja kaupunkitapahtumat -yksikkö, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo.
Työaika: 36 h 15 min viikossa.
Tehtävä on virkasuhteinen ja määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Ylempi korkeakoulututkinto ja viestintäalan perehtyneisyys

Valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta.

Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös laajaa kokemusta julkaisujärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Aiemmasta kokemuksesta projektinhallinnan parissa on tehtävässä etua.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/58454

Tehtäväkohtainen palkka: 4791,28 €/kk

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Johanna Pajakoski, etunimi.sukunimi@espoo.fi, p. 050 395 2162.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun