Shopify-asiantuntija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Solwe

Paikkakunta: Helsinki tai Joensuu

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - front end, Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 7.4.2024 Haku on päättynyt

Shopify-asiantuntijana pääasiallinen työsi on rakentaa ja kehittää verkkokauppoja kasvua hakeville yrityksille. Projektien tekemisen lisäksi päivittäiseen työhön kuuluu verkkokauppiaiden konsultointi, ongelmanratkaisu sekä uusien ominaisuuksien ideoiminen. Ensisijaisesti tarjoamme hybridityötä Helsingissä tai Joensuussa, mutta myös etätyöskentely mistä päin Suomea tahansa on mahdollista.

Solwe tekee asiakkailleen projektipohjaista työtä ja he ovat ylpeitä jokaisesta tehdystä projektista, joka näkyy myös asiakkaiden tyytyväisyydessä sekä referensseissä. Yritys ei ole kaavoihin kangistunut megakorporaatio, vaan työntekijät tulevat kuulluksi ja ovat mukana päätöksenteossa. Yrityksen mottona on ratkaista asiakkaiden ongelmia ja parantaa maailmaa yksi Shopify-verkkokauppa kerrallaan.

Pääset näkemään työssä oman käden jäljen, eli toisin sanoen olet iso ratas pienessä koneistossa. Mikään projekti ei ole samanlainen, joten monipuolisuutta ja mielenkiintoa projekteissa tulee riittämään. Olet asiakkaan kanssa tiukassa vuorovaikutuksessa ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen. Konkreettisesti työtehtävistäsi 20-40% on front end -koodausta, loput verkkokauppaprojektien vetämistä ja toteuttamista low-code ratkaisuilla sekä asiakkaiden konsultointia. Tällä hetkellä asiakkaistamme suurin osa puhuu suomea, joten sinunkin tulee vetää projektit läpi suomen kielellä.

Mitä odotamme tulevalta tiimiläiseltä:

– HTML, CSS ja Javascript ovat osa työkalupakkiasi
– Sinulla on jo työkokemusta IT-alalta
– Et ole kaavoihin kangistunut
– Olet asiakaslähtöinen ja osaat asettua asiakkaan kenkiin
– Olet työsi suhteen itseohjautuva.

Lisäpisteitä saat seuraavista:

– Shopify tai muu vastaava verkkokauppateknologia on sinulle tuttua (esimerkiksi Drupal, Magento Commerce, Magento, WooCommerce, E-Commerce)
– UX / Design osaaminen
– Ymmärrät hakukoneiden merkityksen sivustojen kannalta
– API integraatiot ovat tuttuja
– Olet tehnyt aikaisemmin verkkokauppoihin liittyviä projekteja.

Mitä tarjoamme:
– Hyvät edut ja vapaan tavan tehdä töitä
– Modernit työvälineet ja toimistotilat
– Kannustavan ja rennon työilmapiirin nuoressa kasvavassa yrityksessä
– Koulutus ja kehitysmahdollisuudet
– Palkkahaitari 3000-5000 €/kk, perustuen omaan osaamiseesi

– Liukuvan työajan.

Laita hakemuksen 7.4.2024 mennessä. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, paikka täytetään sopivan löydyttyä. Aloitusaika on sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa siiri@ehtahenkilostopalvelut.fi tai p. 050 388 6631.

Ehta Henkilöstöpalvelut käsittelee hakemukset ja vastaa rekrytoinnin ensimmäisestä vaiheesta. Työsopimus solmitaan Solwe Oy: kanssa.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun