Senior Service Development Specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Visit Turku Archipelago Oy

Paikkakunta: Turku

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä), Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 29.2.2024 Haku on päättynyt

Senior service development specialist työskentelee Visit Turku Archipelagon digijohtajan tiimissä ja hänen päävastuullaan on uusien verkkopalveluiden kehitysprojektien käytännön johtaminen eli projektipäällikkönä toimiminen, olemassa olevien verkkopalveluiden jatkokehittäminen tarvittaessa sekä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin vetovastuu näitä kanavia hyödyntäen. Työ on tiivistä tiimityötä ensisijaisesti digijohtajan sekä markkinointitiimin kanssa, joten työn vaatimuksissa korostuvat monipuolinen näkemys ja osaaminen kuluttajille suunnatusta digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä, näihin keskittyvien verkkopalveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä, monialaisesta tiimityöskentelystä sekä projektinjohtamistaidoista. Haemme siis vankkaa kaupallista kokemusta kartuttanutta palvelukehityksen, verkkokaupan ja asiakaskokemuksen kehittämisen ammattilaista.

Visit Turku Archipelagon vastuulla on Turun seudun ja saariston matkailutoimialan kehittäminen ja alueen matkailumarkkinointi kansainvälisesti ja kotimaassa. Organisaation operoimat verkkopalvelut keskittyvät alueen tarjonnan markkinointiin sekä edistämään matkailutuotteiden myyntiä verkossa yhdessä myyntialustaa operoivan kumppanimme kanssa. Kaikki palvelut ovat uusia tai niitä ollaan perusteellisesti uudistamassa. Pääset siis vaikuttamaan tässä roolissa suoraan siihen, miten kehitämme ja muotoilemme nykyisiä ja tulevia palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia.

Työtehtävät:

 • Digitaalisten palvelukehitysprojektien johtaminen ja omien palveluiden jatkokehityksen suunnittelu ja ohjaaminen
 • Alueellisen myyntiä edistävän digitaalisen matkailumarkkinoinnin toteuttaminen ja asiakaskokemuksen optimointi omissa verkkopalveluissa

Työtehtävän vaatimukset:

 • Roolia vastaava koulutustausta
 • Vähintään 3 vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
 • Näyttöä menestyksellä loppuun saakka vietyjen, kuluttajille suunnattujen, liiketoiminnan tarpeisiin vastaavien verkkopalveluiden kehitysprojekteista (B2C)
 • Vankka osaaminen digitaalisesta markkinoinnista ja myynnistä, konversio-optimoinnista ja asiakaspolkujen kehittämisestä
 • Palvelumuotoilullinen, asiakaslähtöinen näkökulma digitaaliseen palvelukehitykseen sekä digimarkkinointiin ja -myyntiin

Hakijan eduksi luettava osaaminen:

 • Käytämme organisaatiossamme Hubspotia CRM:nä sekä erilaisissa myynti- ja markkinointiprosesseissa. Kokemus Hubspotista on hakijalle iso etu.
 • Tekoälyn hyödyntäminen on suuri mahdollisuus myös matkailualalla ja olemme visioineet sitä isoon rooliin myös omassa palvelukehityksessämme. Kokemus tekoälyn hyödyntämisestä asiakasrajapinnassa sekä laajemmin omassa työssä katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme:

 • Yhteistyöhalukkuutta ja tiimityöskentelyn osaamista
 • Mukautumiskykyä ja joustavuutta – pienessä tiimissä eteen voi toisinaan tulla myös ohi oman ydinosaamisen meneviä tehtäviä
 • Avointa asennetta ja halua oppia uutta – organisaatiossamme panostetaan työntekijöiden osaamisen kehittämiseen
 • Kiinnostusta matkailua ja matkailumarkkinoinnin kehittämistä kohtaan – emme kuitenkaan edellytä kokemusta alalta tai vastaavista organisaatioista, kaupallinen kokemus on tärkeintä
 • Hyvää suomen ja englannin kielten osaamista

Tarjoamme sinulle:

 • Suomalaisen matkailutoimialan kehittämisen kentällä ainutlaatuisen kunnianhimoisen organisaation, jonka onnistumiseen voit vaikuttaa merkittävällä tavalla
 • Inspiroivan ja innostavan aihepiirin maailman mittakaavassa ainutlaatuisen saaristobrändin osakehittäjänä
 • Nuoren ja kehittyvän organisaation ja organisaatiokulttuurin, jonka suuntaan voit osaltasi vaikuttaa
 • Innolla osaamistasi ja näkemystäsi odottavat tiimikaverit, joiden kanssa pääset tekemään alan pioneerityötä

Työtehtävän palkkaus määräytyy työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Kerrothan palkkatoiveesi hakemuksessasi.

Työnteon mallina hybrid+ (toimistopäiviä minimissään 3 pvä/vko, 2 pvä/vko etätyömahdollisuus).

Mikäli kiinnostuit lukemastasi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Jätä hakemuksesi linkin kautta.

Liitäthän hakemukseen myös CV:si tai portfoliosi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Digijohtaja Olli Ylioja, puh. 040 637 2403 (soittoajat 20.2. klo 10–11 ja 26.2. klo 10–11).

Haku on avoinna 29.2.2024 asti, mutta käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun