Full Stack -ohjelmistokehittäjä

Yritys
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.8.2018

Haemme Full Stack -ohjelmistokehittäjää Suomen Vahinkovakuutukseen.

Voit olla jo kokenut konkari, jolla on kokemusta Java-ohjelmoinnista, integraatioista ja web-kehityksestä, tai olet vasta työuraasi aloitteleva nuori lupaus. Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä ja innokasta asennetta sekä rohkeutta tarttua uusiin ja erilaisiin työtehtäviin.

Tarjoamme monipuolisia fronttiin, bäkkiin ja integraatiohin -liittyviä kehitystehtäviä tiimissämme, vastaamaan digitaalisten vakuutuspaveluidemme kehityksestä. Pyrimme rakentamaan kriittiset palvelut ja järjestelmät itse ja näin tekemällä saamme parhaat liiketoimintatarpeita mahdollistavat ratkaisut.

Arvostamme hakijalta monipuolista koodaustaustaa, itseohjautuvaa työskentelyotetta ja tiimihenkeä, jolla on intohimoinen asenne viedä asioita eteenpäin ja kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajaksi.

Muutamia avainsanoja ja tekniikoita kehityksessämme: React, Javascript, HTML, CSS, Java, API, REST, Spring Boot, Spring Batch, Apache Camel, SQL, Jenkins, Git, Kanban ja Jira

Tarjoamme sinulle haastavien tehtävien lisäksi dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. Nykyaikaiset toimitilamme sijaitsevat Espoon Leppävaarassa, Stella Business Parkissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. joustavat työajat, modernit työvälineet, kuntosali ja monipuolinen lounasetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Risto Pihlajasalo (p. 0405107222, etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi). Haluamme sinut mukaan mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta.

https://apply.teamio.com/public/respond?vacancy=1301278755&rps=202

Keitä me olemme?

Suomen Vahinkovakuutus Oy on moderni suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Yhtiö on perustettu suoraan digitaaliseen maailmaan – se on aloittanut toimintansa vuonna 2012. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 110 000 asiakasta ja noin 130 työntekijää. Suomen Vahinkovakuutus Oy:n omistaa vakavarainen POP Pankki -ryhmä ja se tuottaa vakuutuspalveluja kuluttajille POP Vakuutus ja Säästöpankin vakuutukset -brändeillä.

Olemme kunnianhimoinen kasvuyhtiö ja vakuutusalan digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. IT on meille elintärkeää ja asiakkaamme arvostavat, että asiointi sujuu helposti ja nopeasti.

Tutustu meihin lisää osoitteessa www.popvakuutus.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti