eCommerce Developer (Shopify)

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Crasman

Paikkakunta: Helsinki, Tampere, Joensuu

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 10.3.2024 Haku on päättynyt

Haemme porukkaamme verkkokaupasta kiinnostunutta eCommerce Developeria edistämään asiakkaidemme verkkokauppojen menestystä.

Mitä eCommerce Developer tekee?

eCommerce Developerina ydintehtäväsi on luoda tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä verkkokauppoja, jotka tukevat yrityksen liiketoimintatavoitteita ja tarjoavat miellyttävän ostokokemuksen asiakkaille. Työsi pääteknologia tulee olemaan Shopify. Vastaat asiakkaidesi verkkokauppojen kehityksestä, ja olet mukana suunnittelemassa, miten myyntiä voisi entisestään kasvattaa.

Asiakkuudesta riippuen roolin tekninen tekeminen painottuu seuraaviin asioihin:

– Kauppojen toteuttaminen web-tekniikoilla (mm. HTML, CSS, Javascript, React, Liquid, Hydrogen)
– Mahdollisten liitännäisten määrittäminen ja hallinta
– Kolmannen osapuolen palveluiden, kuten maksujenkäsittelijöiden ja toimituspalveluiden integroiminen
– Verkkosivuston nopeuden ja suorituskyvyn optimointi
– Verkkosivuston tietoturvan varmistaminen
– Käyttäjäkokemustestien suunnittelu ja toteutus yhdessä muun tiimin kanssa

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on verkkokaupan teknisten toteutusten lisäksi intoa ja motivaatiota pohtia asiakkaiden liiketoimintatarpeita laajemminkin. Pääset ideoimaan ja suunnittelemaan yhdessä tiimisi kanssa, miten asiakkaiden verkkokaupan liikevaihtoa ja kannattavuutta saadaan parannettua, minkä jälkeen pääsette toteuttamaan suunnitelmanne käytännössä. Tiimiisi kuuluu asiakkuuspäällikkö, suunnittelija sekä kasvumarkkinoinnin, sisältöstrategian ja datan ja analytiikan asiantuntijoita.

Millainen tyyppi meillä on kiikarissa?

– Sinulla on aito innostus verkkokauppaan ja modernien teknologioiden hyödyntämiseen myynnin kasvattamisessa.
– Kokemusta mistä tahansa modernista verkkokauppa-alustasta. Erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta Shopifysta.
– Sinulla on perustason ymmärrys digimarkkinoinnista, data-analytiikasta ja verkkomyynnistä.
– Sinulla on perustason osaaminen yleisimmistä web-teknologioista (mm. HTML, Javascript, CSS, React).
– Olet kiinnostunut asiakkaidesi liiketoiminnasta ja teet mielelläsi yhteistyötä asiakkaan ja tiimisi kanssa liiketoimintatarpeiden tunnistamiseksi ja ratkaisujen kehittämiseksi.
– Sinulla on hyvät viestintätaidot. Viestintäsi asiakkaiden suuntaan ja sisäisesti on ymmärrettävää ja ratkaisuhakuista.
– Olet positiivisella asenteella varustettu tyyppi, jolle on tärkeää, että myös kanssaihmisilläsi on hyvä olla.

Entä miksi Crasmanille kannattaisi tulla töihin?

Työsuhde-etuja meiltä löytyy vino pino, mutta suurin valttimme on kulttuurimme ja ilmapiirimme – rento, suora, välittävä ja käytännönläheinen. Tavoitteemme on olla ihmisen kokoinen työpaikka, jossa asiat hoituvat mutkattomasti ja inhimillisesti. Lisää voit lukea urasivuiltamme.

Meillä on kolme toimistoa: Helsinki, Joensuu ja Tampere. Voit työskennellä niistä missä tahansa tai yhtä hyvin etänä.

Hakemamme rooli sijoittuu Mid-Senior -palkkatasollemme, jonka palkkahaitari on 3300-3800€. Jutellaan palkkatoiveestasi avoimesti yhdessä heti alkumetreillä.

Miltä kuulostaa?

Hyvältä, toivottavasti! Laita hakemusta tulemaan. Haku päättyy 10.3.2024 mutta alamme käsitellä hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun