Drupal-kehittäjä valtionhallinnon tiimiin

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: CGI

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 30.6.2024

Drupalia osaava kehittäjä valtionhallinnon tiimiin:

Tässä tehtävässä tarvitaan osaamista tehdä POC-toteutuksia Drupal-alustalle. Etsimme kokenutta tekijää toteuttamaan ja hallinnoimaan seuraavia tarpeita:

• Rakenteisten lomakkeiden luominen ja hallinta
• Toimintamalleihin liittyvien liitetiedostojen toimitus ja hallinta
• Käyttäjäroolien hallinta eri työvaiheissa
• Viestinnän toteuttaminen eri käyttäjäroolien välillä toimintamallien arvioinnin yhteydessä
• Pääkäyttäjänäkymän toteuttaminen arviointien hallinnan ja seurannan tukemiseksi

Tuleva tiimisi

Tämän tehtävän sijaintipaikka on Helsinki, mutta toimimme CGI:llä joustavasti hybridimallilla, yhdistäen etä- ja lähityöskentelyä. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa monimuotoiset tiimit määrittelevät itse parhaiten juuri heidän työtään tukevat työskentelytavat.

Toivomme sinulta

Tehtävän kannalta tärkeää on, että sinulta löytyy kokemusta:

• Drupal-kehittäjäkokemusta versioista 8-10
• POC-ympäristön pystytyksestä ja ylläpidosta

Tehtävä edellyttää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme sinulle

Tiedämme, että onnistuminen perustuu ihmisiin ja kulttuuriin, toimivia työkaluja ja teknologiaa unohtamatta. CGI:llä saat luoda juuri sinulle sopivaa urapolkua mielenkiintoisten tehtävien sekä sisäisen urakierron kautta. Voit myös jatkuvasti kehittää taitojasi ja syventää osaamistasi mm. CGI Academian avulla.

Tarjoamme sinulle työn, jossa voit kehittyä haluamaasi suuntaan sekä mahdollisuuden omistaa yhtiön osakkeita ainutlaatuisen osakesäästöohjelmamme avulla. Henkilöstöstämme 85 % on osakkeenomistajia ja siksi olemmekin CGI Partnereita.

Meillä työ joustaa, kun elämäntilanteesi sitä vaatii. Pidämme huolta sinusta ja hyvinvoinnistasi monipuolisin henkilöstöeduin ja tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Osallistumalla CGI:n hyvinvointiyhteisöjen toimintaan pääset myös tutustumaan työkavereihin eri puolilta taloa yhteisten harrastusten parissa.

Tutustu meihin lisää yrityskohtaisesta työehtosopimuksestamme!

Tule rakentamaan omaa urapolkuasi meille!

Mikäli tämä tehtävä voisi olla seuraava askel urallasi, haethan tehtävää 30.6.2024 mennessä. Etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Järviranta, numerosta 040 508 8707.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun