Piirlan B2B-verkkokauppa

Tekijä: Contrast
Tärkein teknologia: WordPress
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Piirla on johtava kotimainen ajopiirturituotteiden asiantuntija ja maahantuoja yli 40 vuoden kokemuksella. Piirla on erikoistunut ajoneuvojen turvallisuutta parantaviin jälkiasenteisiin lisävarusteisiin. Piirla maahantuo ja jälleenmyy alkolukkoja, alkometrejä, nopeudenrajoittimia ja kuljettajaa auttavia hälytysjärjestelmiä.

Piirla valitsi Contrastin kumppanikseen toteuttamaan B2B-verkkokaupan kokonaisvaltaisen uudistuksen. Verkkokaupan teknisiä ominaisuuksia laajennettiin useilla B2B-kaupalle tyypillisillä ominaisuuksilla. Projektin aikana toteutettiin muun muassa mahdollisuus kontrolloida tuotteiden näkyvyyttä ja hinnoittelua kirjautuneen käyttäjän asiakasryhmän perusteella.

Räätälöity WordPress teema rakennettiin yhteensopivaksi Gutenberg-editorin kanssa, joka mahdollistaa helpon ja intuitiivisen sisällönhallinnan.

WooCommerce-kauppa rakennettiin siten, että Piirlan tuotteita pystyy ostamaan sekä jälleenmyyjät että yksityishenkilöt. Jälleenmyyjät pääsevät kirjautumaan verkkokauppaan omilla jälleenmyyjätunnuksilla, joiden avulla he pääsevät tarkastelemaan omia tietojaan sekä kaikkia Piirlan tuotteita mahdollisia ostoja varten. Helposti navigoitavaa tuotearkistoa ja eri tuotekategorioita selaamalla ostaja pystyy valikoida haluamansa tuotteet ostoskoriin ja suorittaa ostoksensa loppuun sekä maksaa tuotteet monipuolisia maksutapoja hyödyntäen, joko suoraan kaupassa tai jälkikäteen laskulla.

Yksityishenkilöt pystyvät ostamaan tuotteita ilman käyttäjätunnuksia, mutta suurimpana erona on rajatumpi käyttäjänäkymä, jota rajattiin siten, että yksityishenkilöt näkevät kaupasta karsitumman valikoiman tuotteita. Jälleenmyyjätunnukset aktivoimalla myös yksityishenkilöille avautuu kaikki Piirlan tuotteet näkyviksi.

Projektin tuloksena syntyi teknisesti viimeistelty, hakukoneoptimoitu ja asiakasystävällinen verkkokauppa.

Jätä kommentti