NHK

Tekijä: MEOM
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

NHK:n ja MEOMin yhteistyö käynnistyi WordPress-sivuston uudistamisella ja on jatkunut aktiivisen kehittämisen otteella vuosien ajan. Erinomainen suorituskyky, käytettävyys ja käyttäjäystävällisyys sekä MEOMin proaktiivinen ote ovat mahdollistaneet NHK:lle sivuston, jota markkinointitiimi pystyy aidosti hyödyntämään työssään.

Verkkosivuston aktiiviseen kehittämiseen kuuluvat muun muassa tekninen ja sisällöllinen SEO, sparraukset markkinoinnin työkalujen hyödyntämisessä sekä sivuston käytettävyyden kehittäminen. Aktiivinen kehittäminen MEOMin asiantuntijatiimiä hyödyntämällä on tuonut NHK:lle suoria tuloksia muun muassa hakukonenäkyvyydessä ja yhteydenottojen määrissä.

Esimerkiksi tiettyjen tuote- ja palvelukategorioiden avainsanojen sijoitukset ovat SEO-toimenpiteiden avulla parin kuukauden aikana nousseet ensimmäiselle hakutulossivulle sijoilta 50+.

“Hakukonenäkyvyys ja sivuston suorituskyky ovat olleet meille luonnollisesti tärkeä osa sivuston kehittämistä. MEOMin SEO-osaamisen avulla olemme saaneet ihan uudella tavalla tietoa siitä, millä tolalla sekä hakukonenäkyvyytemme ylipäätään on sekä sparrausta ja konkreettista käytännön apua siihen, miten sivuston suorituskykyä ja löydettävyyttä kannattaisi kehittää.”
– Juha Huima, markkinointipäällikkö, NHK

Jätä kommentti