MutkatonKoti-verkkopalvelu

Tekijä: Geniem Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Joulukuussa 2021 julkaistu LähiTapiolan MutkatonKoti -verkkopalvelun suunnittelussa on keskitytty mahdollisimman miellyttävään käyttökokemukseen. Geniemin suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkopalveluun tehtiin WordPressin ja eKoki-järjestelmän välinen integraatio, jonka kautta verkkopalveluun tuotavat kiinteistöjen ja asuntojen tiedot helpottavat mukavasti sisältöjen ylläpitotyötä.

Palvelun tärkeimmät toiminnot, kuten asuntohaku, asuntojen listausnäkymät ja asuntohakemus, toimivat käyttäjälle johdonmukaisesti millä tahansa päätelaitteella ja käyttäjä pääsee käyttämään niitä helposti omin avuin. Esimerkiksi opastavaa ja sisältötyötä vaativa chatbotti loistaa poissaolollaan, kun verkkopalvelu on helppokäyttöinen ja tärkeimmät sisällöt vain muutaman klikkauksen päässä. Lisäksi verkkopalvelun suosikkikorin toiminnallisuus on mukava lisäbonus palvelun helppokäyttöisyyden lisäksi, kun loppukäyttäjä voi listata helposti omat suosikkikohteensa Suosikit-listaukseen.

Geniemin tehtävät LähiTapiolan MutkatonKoti -verkkopalvelun uudistuksessa olivat:

– toteutuksen määrittely
– verkkopalvelun ulkoasu- ja käyttöliittymäsuunnittelu
– tekninen suunnittelu ja toteutus
– testaus ja muu projektinaikainen laadunvarmistus
– projektin suunnittelu ja hallinta
– käyttöönottoon ja julkaisuun liittyvät toimenpiteet

Lisäksi Geniem vastaa verkkopalveluun liittyvästä teknisestä tuesta ja ylläpidosta, käyttöpalveluiusta (hosting) sekä jatkokehityksestä.

Verkkopalvelun uudistustyö tehtiin yhteistyössä Taskut Communications Oy:n ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n kanssa. Verkkopalvelua ylläpitää LähiTapiola Kiinteistövarainhoito ja Retta.

Jätä kommentti