Marine

Tekijä: Trimedia Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Suomen monipuolisin kone- ja veneliike

Marine on pitkäaikainen alan konkari, joka on toiminut vuoden 2002 alusta saakka. Tänä päivänä yritys on Suomen monipuolisin kone- ja veneliike. Marinen kotikaupunki on Jyväskylässä, keskellä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Marine tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kesään ja talveen, säilytys- ja huoltopalvelut sekä varusteet vapaa-ajanharrastuksiin ja kovan luokan ammattilaisille. Asiakkaina harrastajien lisäksi ovat niin safarin pitäjät ja laskettelukeskukset kuin puolustusvoimat ja poliisi.

Brändiuudistus ja uudet verkkosivut

Visual Friday vastasi Marinen brändiuudistuksesta, jonka pohjalta Trimedia loi visuaalisen ulkoasun uudelle WordPress verkkopalvelulle. Sivuston rakentamisessa hyödynnettiin lohko-ajattelua, jolloin sivustoa ja sivuja voidaan muokata lohkojen avulla hyvin joustavasti ja monipuolisesti sisältötarpeiden mukaan.

Nettimoton integraatio tuo käytettyjen laitteiden valikoiman verkkosivulle

Sivustolle rakennettiin nettimotointegraatio, jonka kautta kävijä näkee suoraan verkkopalvelusta käytettyjen ajoneuvojen sekä veneiden ajantasaisen valikoiman. Vierailija voi käyttää haluamiaan filttereitä ja suodattaa esiin haluamansa laitteet. Integraation kautta tuotesivulle tuodaan ajoneuvon tai veneen täydelliset tuotetiedot sekä -kuvat.

Jätä kommentti