Lahden Talot Oy verkkosivusto

Tekijä: Tammi Digital Oy (Verkkopalvelun tekninen toteutus)
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Web-sovellus tai asiointipalvelu

Asunnon hakijoille ja asukkaille tarkoitettu dynaaminen verkkosivusto (www.lahdentalot.fi) ja verkkokauppa-alustalle toteutettu digitaalisen asioinnin palvelukokonaisuus (lahdenkotiin.lahdentalot.fi), sekä kokonaisuuden tuki-ja tekninen ylläpitopalvelu.

Kuvaus projektista:
Lahden Talot Oy on Lahden kaupungin omistama vuokrataloyhtiö, joka hallinnoi yli 7.000 asuntoa.

Lahdentalot.fi verkkosivuston toteutus perustuu keskeisiltä osin integraatioon Visma Tampuuri ERP—järjestelmän kanssa. Integraatio luo perustan dynaamiselle vuokra-asuntohaulle.

Tammi Digital on ollut vuodesta 2019 lähtien verkkosivuista vastaava kehittäjäkumppani ja on vastannut keskeisiltä osin nykyisen sivuston toteuttamisesta. Tammi vastaa sivuston jatkuvan kehittämisen vaiheesta; jatkokehittämisestä ja teknisestä ylläpidosta.

Julkisena toimijana EU direktiivin mukainen saavutettavuus on yksi kaiken käyttööliittymäorientoituneen suunnittelun lähtökohdista.

Vuonna 2021 käynnistettiin mittava laajennusvaihe, jossa sivustoon liitettiin Lahden Talojen asukkaille tarkoitettu Palvelukanava.

Vahvaan tunnistautumiseen ja Visma Tampuuri -integraatioon perustuva palvelu on toteutettu WooCommerce -verkkokauppa-alustalle ja otettiin käyttöön syksyllä 2021.

Projekti käynnistyi laajalla palvelumuotoiluvaiheella, joka osallisti työpaja- ja käyttäjätestausvaiheessa kaikki palvelun sidosryhmät; henkilökunta, huoltoyhtiöt ja asukkaat

Palvelukanavan avulla digitalisoitiin Lahden Talojen asiointia siten, että saunavuoro- ja autopaikkavaraukset toteutetaan nyt palvelun avulla verkossa. Lisäksi asukkaille tarjotaan verkkokauppaympäristö palvelutuottajien, kuten muutto- ja siivouspalveluiden ostamiseen verkossa.

Asukkaiden sähköinen etukuponkipalvelu mahdollistaa asukasetujen hyödyntämisen ja lunastamisen mobiili-optimoidulla palvelulla kumppaniyritysten kassalla.

Jätä kommentti