Finnlamelli

Tekijä: MEOM
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Suomen muuttovalmiiden hirsitalojen markkinajohtajan, Finnlamellin, verkkopalvelu uudistettiin tavoitteena luoda brändiä erottuvasti henkivä, helppokäyttöinen WordPress-sivusto, joka nostaa yrityksen tärkeimmän palvelukanavan uudelle tasolle.

Lopputuloksena rakennettiin sekä kotimainen että kansainvälinen verkkopalvelu kieliversioineen kokonaisuudeksi, jolla Finnlamelli erottuu tavallisesti hyvin geneerisestä markkinasta, palvelee loppuasiakkaita sujuvasti ja vakuuttaa laadukkailla sisällöillä.

Yhteistyön osa-alueisiin kuului visuaalisen identiteetin päivitys ja ilmeuudistus, ainutlaatuisuusväittämien ja pääviestien muotoilu, ilmeen jalkautus sivustolle, päivitetty brand book, UX- & UI-suunnittelu, sisältötyö (copywriting) sekä WordPress-sivuston tekninen toteutus. Yhteistyömme laajeni myös Finnlamellin talokirjan- ja esitteiden uudistamiseen sekä niiden taittoon.

Lopputuloksena Finnlamellin sivusto on käyttäjäkokemukseltaan sujuva ja nopea, ylläpidoltaan joustava sekä tarjoaa loppuasiakkaita puhuttelevaa sisältöä läpi sivuston. Erityistä huomiota sai sivuston bisneskriittisin toiminto eli talomallihaku, joka uudistettiin täysin MEOMin omalla filtteröintiratkaisulla. Hakutoiminnosta luotiin ensin testattava prototyyppi, jonka avulla hausta saatiin käyttäjäkokemukseltaan vakuuttava, nopea ja looginen.

Finnlamellin verkkosivustouudistuksen yhteydessä kirkastettiin brändin ainutlaatuisuusväittämiä sekä pääviestejä, jotka auttavat nyt Finnlamellia ja heidän kohderyhmiään kohtaamaan mieleenpainuvammin. Sivustosta luotiin on eheä kokonaisuus, joka vakuuttaa kävijät Finnlamellin muuttovalmiin ratkaisun helppoudesta ja huolettomuudesta jo ensisilmäyksellä.

Jätä kommentti