Canatu

Tekijä: Karhu Helsinki
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Canatu on yksi Suomen lupaavimmista nanoteknologiayrityksistä. Yritys kehittää maailman edistyksekkäimpiä hiilinanoputkia korkean teknologian sovelluksiin. Nanohiiltä pidetään seuraavana maailmaa mullistavana materiaalina, jonka ennustetaan muuttavan monia aloja.

Nanohiilen sovellusalueet ovat rajattomat. Canatu on tehnyt debyyttinsä autoteollisuudessa ja hiilinanoputkista valmistetut 3D kosketusanturit ovat olleet autoteollisuuden massatuotannossa jo vuodesta 2015 lähtien.

Canatu.com-verkkosivusto on yrityksen brändin keskeisin ilmentymä sekä Canatun tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu. Sivusto kokoaa kaiken mistä Canatu haluaa viestiä. Karhu Helsinki vastasi uuden sivuston konseptoinnista, suunnittelusta ja rakentamisesta.

Projektille määritettiin konkreettiset tavoitteet ja niihin päästiin. Kovimmat onnistumiset liittyvät liidituotantoon: liidien määrä kasvoi 500 % ensimmäisten 2 kuukauden aikana siitä kun sivusto oli julkaistu. WordPressillä toteutettu sivusto syntyi aikataulussa ja ilman suuria korjaustarpeita julkaisun jälkeen.

Jätä kommentti