Verkkosuunnittelija, vantaa.fi -tekninen tuoteomistaja

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Vantaan kaupunki

Paikkakunta: Vantaa

Palkka: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä)

Viim. hakupäivä: 12.11.2024

Hei sinä selkeäsanainen digiosaaja! Tule meille kehittämään verkkopalveluja!

Suomen 4. suurimman kaupungin verkkoviestintä ja sähköinen vuorovaikutus kaipaavat kosketustasi! Verkkosuunnittelijana pääset viemään laajaa vantaa.fi -verkkopalvelua yhä paremmalle tasolle. Työskentelet yhdessä kaupungin sisältö- ja kanavatiimin sekä toimialojen viestijöiden kanssa.

Toimit teknisenä asiantuntijana myös intranetin kehityksessä ja uudistamisessa. Tehtäviisi saattaa kuulua kunnallisten palvelutietorekistereiden ja muiden alustojen hallinnointia.

Pidät itsesi ajan tasalla niin digitaalisesta saavutettavuudesta kuin kunnan digipalveluja ohjaavista laeista ja säädöksistä. Tunnet julkaisujärjestelmiä ja ketteriä verkkopalveluja. Vantaa.fi toimii Drupal-pohjaisesti ja intranet Sharepoint-pohjaisesti.

Teet yhteistyötä järjestelmätoimittajan kanssa, viestit teknisestä kehityksestä ja opastat ja koulutat sivuston sisällöntuottajia.

Päätöksentekokykysi ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Saavutettavuuden ja verkkodatan analysoinnin työkalut, palvelumuotoilu, verkkoviestinnän mittarit – nämä eivät ole sinulle tuntemattomia.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään muutaman vuoden kokemusta verkkopalvelujen kehittämisestä. Tarjoamme KVTES:n mukaisen palkan, mukavat ePassi-edut ja mahdollisuuden kehittyä työssä. Työpaikka on Tikkurilan aseman kyljessä, ja teemme myös etätyötä. Odotamme sinua innolla joukkoomme!

Hae 12.11.2024 klo 16 mennessä. Toimi pian, sillä saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja: Sisällöt ja kanavat -päällikkö Katja Savopirtti, parhaiten tavoittaa sähköpostilla katja.savopirtti@vantaa.fi

Vantaalla viihtyy varmasti

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä, kehittymään ja kehittämään! Vantaalla on avoin ja rento ilmapiiri. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja, joka tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää myös etuhintaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Muutaman vuoden työkokemusta verkkopalvelujen kehittämisestä.

Luemme eduksi: Hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot, monipuolisen järjestelmäosaamisen, saavutettavuus- ja analytiikkatyökalujen hallinnan, kokemuksen palvelumuotoilusta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Päällikkö, sisällöt ja kanavat
Savopirtti, Katja
0407384166
katja.savopirtti@vantaa.fi

Lisätietoja antaa myös verkkovastaava Johanna Hytönen, johanna.hytonen@vantaa.fi, 0401373900


Vierityspalkki.fi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset. Uutiskirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.


Tilaa uutiskirje.

  • 40-50 asiantuntija-artikkelia vuosittain.

    Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja. Julkaistuja artikkeleita jo yli 1000 kappaletta.


    Kaikki artikkelit

  • 150-200 julkaistua referenssicasea joka vuosi.

    Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


    Selaa toimistojen julkaisuja

  • 300-400 työpaikkailmoitusta vuosittain.

    Vuodesta 2007 toiminut ilmoituspalsta on edelleen sivuston suosituin osio. Moni asiantuntija on löytänyt useammankin työpaikan palstan kautta vuosien varrella.


    Selaa avoimia työpaikkoja

  • 31 kokenutta digitoimistoa

    on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


    Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun